Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabban mindenhol kaparós sorsjegyért és lottószelvényért van a menyasszonytánc?
Nemrég voltam egy esküvőn. Tudtam, hogy lesz menyasszonytánc, de mivel nászajándékba 100 ezer ft-ot adtunk, úgy gondoltam ezen felül már nem adunk pénzt. Mikor kezdődött a menyasszonytánc, akkor döbbentem meg hogy mindenkinél egy köteg kaparós jegy + egy halom lottószelvény volt. Olyan kellemetlen volt, mert én nem készültem ilyesmire, úgy adott valaki pár darabot. Tudom hogy enélkül is lehetne táncolni, de valamit mégis akartam a fazékba rakni.
Ez újabban egyértelmű hogy így működik, vagy ezt meghívásnál mondhatta a menyasszony? Honnan tudta mindenki, hogy ezt kell vinni?
Csak vidéken....
Ismerősünk esküvőjén pénz volt, bár mi egy elitebb réteg vagyunk és nem vidéken élünk.
"bár mi egy elitebb réteg vagyunk és nem vidéken élünk"
Huhh ezért szerintem mínuszba fogsz lemenni... :))
Én ezt mostanába hallottam,hogy ez az új"divat"!
Elég érdekes!
Amúgy ahogy gondolkoztam lehet a meghívóban volt erről szó, de mi nem kaptunk meghívót, sőt meg sem hívtak konkrétan.
Október elején volt az esküvő, és még júniusban telefon mondták hogy mikor lesz, meg azon kívül sokszor beszéltünk. Na jó, mondjuk mi közeli rokonok vagyunk, gondolom ezért nem jöttek el ünnepélyesen meghívni, bár jobban belegondolva ha a nagyszülőket ünnepélyesen meghívták, akkor az unokatestvért is illett volna....
Ne haragudj, nem a kérdéshez kapcsolódik a válaszom első része...
Ha nem a közeli családtagoknak szoktak meghívót adni, akkor ki a mákoslecsónak???? Sőt.. nekik illik meghívót adni..
Amikor én utoljára esküvőn voltam, pénzt dobtunk a fazékba. (2 éve)
Vidéki vagyok, ilyenről nem hallottam még.
Egyébként azért, mert valaki anyagilag elitnek tartja magát, még nem lesz agyilag is az, már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!