Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Csak én nem akarok esküvőt?
27 éves vagyok,van egy kisfiúnk az élettársammal.
Olvasom itt a sok esküvővel kapcsolatos kérdést és nem hiszem el hogy valakinek ennyire fontos lenne a habos-babos ruha vagy a több100 ember előtt kimondott Igen!
Ha csak rá gondolok hogy így kellene férjhez mennem rosszul leszek.
Más is van így ezzel??
Én nem pontoztam le senkit, ez csak a magánvéleményem: én is úgyvagyok mint utolsó, vagy van esküvőm, vagy nincs. Ha van akkor megadom a módját, ha nem akarok nagy ruhát és násznépet akkor viszont csak azért az egy darab papírért nem fogok "esküvőt" rendezni. Számomra a 2 tanús esküvőben csak a papír a lényeg hiszen az ünneplés tuti nem mert az ugyabár nincs, az összetartozás szintén tuti nem mert nem azon a darab papíron múlik a szeretet, tehát én őszintáén bevallom ,nekem azért volt nagy esküvőm mert imádom az ünneplést, a szeretteteimet, az emlékezetes pillanatatokat és úgy gondolom az összetartozásunk megpecsételése volt hogy méltón megünnepeltük. De a szeretetünkön nem változtatott a dolog, előtte is ugyanúgy összetartoztunk, kivéve persze a jogi részét, amihez valóban elég a papír + perc a hivatalban.
De nem vagyunk egyformák, az is rendben van ha valaki a gyors verziót választja, neki nem fontos az ünneplés csak hogy házasok legyenek, nincs ezzel baj.
Bár a házasságot, mint jogi intézményt pártolom, de az esküvőktől feláll a hátamon a szőr!!!!!!!!
Szóval nem csak olyan "savanyú a szőlő" érzés ez nálam!
Egyébként 25 éve, csak olyan "szülők és két tanú" esküvőnk volt, utána pedig beültünk egy ebédre egy vendéglőbe. Így is alig vártam, hogy hazaérjünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!