Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan későn az esküvőt?
Több kérdést láttam már itt akiknél 2 év mulva van az esküvő időpontja kitűzve(kb.)
Ha esküvőt szervez,miért ilyen későre tervezik?vagy ha még vmi miatt nem akarja/tudja korábban,akkor miért van már most kitüzve az az időpont?
vagy miért csak akkor akarnak összeházasodni?Ha tudnám h feleségül vesz a párom,biztos nem szeretnék még 2 évet várni rá.
De én akkor se fixálnám le annyira mint sokan...ekkor meg ekkor lesz az esküvő....
annyit írnék/mondanék,hogy hamarosan.
Nálunk a családban az időpontot 1 évvel előre be szokás jelenteni,hogy az emberek a nyaralásukat, szabadságot íg intézhéssék.
A teremfoglalásra, szervezésre is legalább kell egy fél év,de jobb ha 1évvel számolsz.
Nem lehet valamit "hamarosanra" szervezni. Akkor nem lesz terem és nem lesznek ott a vendégek
A szervezést kb 1 évvel előtte el kell kezdeni, (főleg a helyszín és a zenekar miatt), egy csomó mindent össze kell szervezni.
Ha nem kicsi (10-20 fős) az esküvő, akkor pont elég az idő...
Mondjuk a 2 év lefixálva szerintem is sok.
Igaza van a kérdezőnek. Én anno az exemmel eljegyzés után még nem akartunk esküvőt, mondván gyűjtögessünk, de a család erősködött hogy mikor már, így kinéztünk majd három évvel későbbi napot, és azt mondtuk mindenkinek, de szépen lassan mi is beleéltük magunkat, hogy majd akkor lesz.
Nos mi még a félidőt se éltük meg, szétmentünk.
A férjem másfél év után jegyzett el, és fél évre rá meg is volt az esküvő. Azt a fél évet is alig bírtam ki, már annyira vártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!