Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb esküvőt miért szombaton tartják?
mert általában nem dolgoznak az emberek, mert másnap alhatnak-pihenhetnek, mert az esküvő után a lagzi általában egész estés-nappalos, mert a vidéki esküvőn másnap még összeülnek kajálni, mert így nem kell szabadságot kivenni sok embernek.
De szerintem csak azok tervezik az esküvőjüket szombatra,ahol lagzi is van.,mert voltam én már csütörtöki esküvőn is,de ott csak 4en voltunk a polg.m.hivatalban
A római katolikusoknál sem ez volt régen a szokás, de most nem mennék bele abba, hogy hogyan alakultak az utóbbi 300 évben az esküvői szokások (a hosszát is beleértve)
Most azért tartják szombaton, mert akkor ér rá mindenki.
Mert egy esküvő általában délután 15:00 körül kezdődik, ha lagzi is van, akkor hajnalig tart.
Nem találsz még egy napot, amikor ez az időbeosztás megoldható úgy, hogy mindenki odaérjen és másnap ne holtfáradtan vagy félrészegen kelljen dolgoznia menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!