Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre megyek szombaton, és én nem itteni vagyok, nem tudom mi a szokás! Kötelező menyasszonytáncot táncolni? És ott borítékban adják a pénzt, vagy mindenki látja hogy mennyit dobsz be?
Nem kötelező,de szerintem illő.
Mindenki látja,hogy mennyit dobsz be!
Ilyenkor annyit szokás általában,mint amennyit az egyik rokonod(mondjuk apud vagy anyud,esetleg a csajod/pasid)
Meg mondjuk azt is vedd figyelembe,ki vagy az adott menyasszonynak/vőlegénynek-Milyen rokonságban álltok!?
Én is esküvőre vagyok a hétvégén hivatalos. Felénk az a szokás, hogy egy nagy tál áll az asztalon s ebbe dobja be a pénzt az, aki táncolni szeretne a menyasszonnyal.
Rajtad múlik, hogy mennyit dobsz. Mi a vőlegény részéről leszünk hivatalosak, de nem vagyunk rokonok, csak a vőlegény anyukája és anyukám barátnők, a családok is jó barátságban vannak.
Még nem beszéltük meg, hogy mennyivel táncolunk a menyasszonnyal.
Ha ő kifejezetten sorsjegyet kért, akkor azt teheted borítékba, de úgy is beledobhatod a tálba. Szerintem örülni fognak neki. Sőt, így akár többször is táncolhatsz, ha van több sorsjegyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!