Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépnek tartod, ha az esküvőt a szabadban tartják?
Például tó mellett, egy szép parkban, erdőben vagy egy virágos réten?
Nem tartom jó ötletnek! Ha nagyon meleg van,akkor a vendégek megsülnek,ha esik az eső vagy rossz idő van,akkor
megáznak stb.
Nem igazán.
Először én is ott akartam,de végül meggondoltuk szerencsére.
Egy ismerősöm is akinek a szabadban volt azt mondta nekem utólag a miénk sokkal meghittebb lett.
Szerintem jó ötlet, nekem az egyik családtagomnak volt úgy, hogy maga az esküvő bent volt egy kastélyban, utána pedig a kaja meg a torta kint volt a kastély udvarban. Nagyon jó volt! :)
Szóval csak ajánlani tudom!
Nekem is tetszik, de tényleg kell legyen egy B megoldás. Az pedig azért nem jó, mert nem leszel felhőtlen ha neadjég mégis arra kerül sor...hiszen a tökéletes az az A választás lenne...
Én rendezném szabadtéren, ha valaki megígérné nekem hogy szép csodás napsütés lesz aznap...:) de csak akkor
Mi nemrég voltunk egy ilyenen! Hát abban a 40 fokban nem nagyon örült szerintem még a fiatal pár sem,hogy állhat a tűző napon. Szóval ha ilyet szervezünk, akkor nem árt olyan helyre,ahol a vendégek is árnyékban lehetnek, mert nem lehet tudni előre milyen idő lesz.
Vagy pl. volt egy másik, ahol szemerkélt az eső. Bár az ifjú pár egy fedett pavilonban volt, a 160 vendég meg ázott. Nyilván senkinek sem volt pofája behúzódni, de nem azért fizet ki sok nő x ezret a fodrásznak, kozmetikusnak,hogy már az elején elázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!