Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág, piros csipkés felső csizma, harisnya? Ti mit vennétek fel őszi esküvőre vendégként ?
Továbbra is tartom a véleményemet az, hogy kinek mi és hogyan elegáns az teljesen szubjektív ezért nem kell senkit megkövezni ha nekem a leírt szett az elegáns akkor ezt nem kell megkérdőjelezni a kérdés nem erre irányult, hanem arra irányult hogy ez lehet-e egy viselet egy esküvőn nyilván azért tettem fel ezt a kérdést mert nem tudtam eldönteni, hogy igen vagy nem. Mivel ősszel még nem voltam esküvőn így nem tudtam miből kiindulni csak az őszi elegáns szettekből. A másik ember pénztárcájába turkálni pedig nem elegáns nem tudhatod, hogy a másik milyen anyagi helyzetben van és mit engedhet meg magán.
Nem kezdek el egyesével reagálni a válaszokra mert teljesen felesleges.
Ezekben a válaszokban a rasszizmuson és az ocsmány beszólásokon kívül mást nem lehet olvasni. Ha valaki nem a számunkra megfelelő véleményen van az csak c*gány lehet vagy k*rva. Tanácsot egyet sem láttam csak ocsmány szavakkal való vagdalózást és kritizálást. Sokan összekeverik a vélemény nyilvánítást a másik ember kritizálásával. Véleményt lehet trágár és obszcén megjegyzések nélkül is formálni, de itt ez senkinek nem sikerült.
Megvolt az esküvő?
Amúgy nem, ez nem esküvőre való ruha
Leánybucsura igen
Szerintem releváns kérdés, igen.
De úgyis azt veszel fel, amit akarsz.
Te annyira buta vagy, hogy még a saját kérdésedet se tudod értelmezni? A fő kérdésed ez volt: "Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág...". Most meg azt írod, a kérdés nem erre irányult. Akkor mire???
Továbbá bőven kaptál jó tanácsokat, de mivel csak az utcalány uniformis elég elegáns számodra, ezért ezeket ugyebár észre se vetted.
Vedd fel akkor a bőr rövidnadrágot a csizmával, meg a harisnyával, hozzá a piros csipkecsodát (édesjóistenem), osztán mulass jól.
Ehhh
82. De nem arról van szó hogy elegáns vagy sem. Hanem arról hogy ez nem AlKALMI öltözet.
Elegánsan mutathat egy farmer is, de nem esküvőre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!