Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág, piros csipkés felső csizma, harisnya? Ti mit vennétek fel őszi esküvőre vendégként ?

Figyelt kérdés

okt. 2. 19:31
 81/99 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy pont most voltam polgári esküvőn. Előttünk volt egy násznép. Hát ég és föld volt a stílus, és azért lehetet látni, miért. Előttünk levő szőkec...ny menyasszony k...s ruhában, látványos, csibesárga póthajjal, fröcsögve káromkodva vape-ezett kint a kert mellett. Na, az ő vendégei voltak azok, akik a kérdező által linkelt típusú szettben jelentek meg.
okt. 8. 14:30
 82/99 A kérdező kommentje:

Továbbra is tartom a véleményemet az, hogy kinek mi és hogyan elegáns az teljesen szubjektív ezért nem kell senkit megkövezni ha nekem a leírt szett az elegáns akkor ezt nem kell megkérdőjelezni a kérdés nem erre irányult, hanem arra irányult hogy ez lehet-e egy viselet egy esküvőn nyilván azért tettem fel ezt a kérdést mert nem tudtam eldönteni, hogy igen vagy nem. Mivel ősszel még nem voltam esküvőn így nem tudtam miből kiindulni csak az őszi elegáns szettekből. A másik ember pénztárcájába turkálni pedig nem elegáns nem tudhatod, hogy a másik milyen anyagi helyzetben van és mit engedhet meg magán.

Nem kezdek el egyesével reagálni a válaszokra mert teljesen felesleges.

Ezekben a válaszokban a rasszizmuson és az ocsmány beszólásokon kívül mást nem lehet olvasni. Ha valaki nem a számunkra megfelelő véleményen van az csak c*gány lehet vagy k*rva. Tanácsot egyet sem láttam csak ocsmány szavakkal való vagdalózást és kritizálást. Sokan összekeverik a vélemény nyilvánítást a másik ember kritizálásával. Véleményt lehet trágár és obszcén megjegyzések nélkül is formálni, de itt ez senkinek nem sikerült.

okt. 9. 06:29
 83/99 anonim ***** válasza:
100%

Megvolt az esküvő?

Amúgy nem, ez nem esküvőre való ruha

Leánybucsura igen

okt. 9. 06:51
 84/99 A kérdező kommentje:
Látom kitagadtad a lényeget…. Nem nem volt még meg az esküvő
okt. 9. 08:03
 85/99 A kérdező kommentje:
*kiragadtad
okt. 9. 08:03
 86/99 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem releváns kérdés, igen.

De úgyis azt veszel fel, amit akarsz.

okt. 9. 08:12
 87/99 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így van
okt. 9. 09:04
 88/99 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mulass jól!
okt. 9. 09:21
 89/99 anonim ***** válasza:
100%

Te annyira buta vagy, hogy még a saját kérdésedet se tudod értelmezni? A fő kérdésed ez volt: "Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág...". Most meg azt írod, a kérdés nem erre irányult. Akkor mire???

Továbbá bőven kaptál jó tanácsokat, de mivel csak az utcalány uniformis elég elegáns számodra, ezért ezeket ugyebár észre se vetted.

Vedd fel akkor a bőr rövidnadrágot a csizmával, meg a harisnyával, hozzá a piros csipkecsodát (édesjóistenem), osztán mulass jól.

Ehhh

okt. 9. 09:21
 90/99 anonim ***** válasza:
100%

82. De nem arról van szó hogy elegáns vagy sem. Hanem arról hogy ez nem AlKALMI öltözet.

Elegánsan mutathat egy farmer is, de nem esküvőre való.

okt. 9. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!