Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág, piros csipkés felső csizma, harisnya? Ti mit vennétek fel őszi esküvőre vendégként ?

Figyelt kérdés

okt. 2. 19:31
 71/99 anonim ***** válasza:
85%
68: a lila nem ocsmány, max. neked nem tetszik. De ezerszer megfelelőbb eslüvőre, mint ez a bazári olcsó ribi fos, amire vered a nyálad. A fodros dzsörzé tépett borzalom az tényleg nem esküvőre való a linkeltek közül.
okt. 4. 09:59
 72/99 anonim ***** válasza:
13%
A bőrnadrág szerintem sem igazan való esküvőre,( de nyilván azt veszel fel amit akarsz), viszont a piros felsős felháborodást nem értem.. Tavaly volt nyáron a sógornőm esküvője, kb minden 5. Női vendég piros felsőben vagy piros alkalmi ruhában vagy piros+valamilyen más színű mintás felsőben/ruhában volt, de akadtak teljesen fekete ruhások is. Senki nem kritizált senkit. Azt a lányt se akinek annyira fel volt sliccelve a kék ruhája, hogy ha lépett, kilátszott elől a bugyija.
okt. 4. 18:02
 73/99 anonim ***** válasza:
88%
74: azért sztem nézd meg, mit linkelt be példának a kérdező piros csipkés felső gyanánt... gyanítom, nem ilyenben voltak a kedves egybegyűltek.
okt. 4. 18:13
 74/99 anonim ***** válasza:
62%

68

Nem azt mondom, hogy ezek közül vásárolnék magamnak, de a bőr rövidnacinál és piros neylon blúznál még mindig sokkal jobban esküvőre valók.

okt. 4. 18:18
 75/99 anonim ***** válasza:
81%

" Tavaly volt nyáron a sógornőm esküvője, kb minden 5. Női vendég piros felsőben vagy piros alkalmi ruhában vagy piros+valamilyen "

Az elmúlt két évben két esküvőn volt, sehol senki nem viselt pirosat. Valamiért a zöld volt a favorit, feltünően sokan mentek zöld ruhában.

okt. 4. 18:23
 76/99 anonim ***** válasza:
22%
77. Ahol te voltál ott lehet hogy a zöld volt a kedvenc. Ettől még ott ahol én voltam esküvőn nem ez volt, hanem nagyon sokan voltak pirosban és feketében is. Ennyi.
okt. 4. 20:36
 77/99 anonim ***** válasza:
81%

78

Elhiszem, akkor felétek nem ismerik az illemet.

okt. 4. 20:41
 78/99 anonim ***** válasza:
0%
79. Ezek szerint te sem ismered.
okt. 4. 20:55
 79/99 hisztynka ***** válasza:
87%

Én is októberben megyek esküvőre, a Bonprix-ból rendeltem egy kötött térdig érő ruhát. Hosszú ujjú, testhez tapadós fazon, mert hátha hűvösebb idő lesz és nem akarok megfagyni.

Harisnyával és fekete magassarkúval tökéletes. Szàllítással együtt tizenötezerből megvan. Bőr rövidnadrágot harisnyával és piros csipkefelsővel nem vennék fel esküvőre.

okt. 7. 21:11
 80/99 anonim ***** válasza:
100%
Megvolt már az esküvő? Mit döntöttél, miben mész?
okt. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!