Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág, piros csipkés felső csizma, harisnya? Ti mit vennétek fel őszi esküvőre vendégként ?

Figyelt kérdés

okt. 2. 19:31
 41/99 A kérdező kommentje:
Hát ezek nem oda valók! Nyilván ha ez a szó hagyomány értelmében levő esküvő lenne nem merült volna fel! De mivel itt lesz egy szertartás utána meg egy vacsora így egy elegánsabb öltözet megfelelő lenne amit le is írtam egy elegáns piros felső és egy elegáns bőr rövidnadrág ami szépen eltakarja amit kell azzal semmi baj nincsen!
okt. 3. 21:17
 42/99 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor annyira kíváncsi lennék hogy az ilyen kérdések mögött tényleg ilyen egyszerű, buta, közönséges kis nők vannak vagy incel provokátorok. Mert egyszerűen nem fér a fejembe hogy hogy kardoskodhat egy nő az ilyen ócska prostis kinézet mellett meg áradhat a mocsok úgy a szájából mint ennek a magunk elásásáról meg lelövéséről. Nagyon gáz akárki is legyen ez a szerencsétlen.
okt. 3. 21:40
 43/99 A kérdező kommentje:
Szerencsétlen maximum itt te vagy!
okt. 3. 21:42
 44/99 anonim ***** válasza:
100%
46. Értsd már meg hogy ez nem alkalmi ruha. Tök mindegy hogy csak vacsora lesz vagy lagzi.
okt. 3. 21:43
 45/99 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, itt fejezd be ezt a kamus vergődést. Te hol laksz, hogy egy normális, esküvőre illő egyberuha 50e-nél kezdődik. Bemész a H&M-be, találsz olyat, ami illik is és tűrhetően néz ki, hogy a turkálóról ne is beszéljünk.
okt. 3. 21:46
 46/99 A kérdező kommentje:
Én meg arra lennék kiváncsi, hogy miért is nem lehet elfogadni ha valakinek más a véleménye! Itt már rég nem az esküvőn van a hangsúly. A legnagyobb probléma a stílussal van ha normálisan lenne megfogalmazva a kritika akkor normális válasz érkezne rá! De nem fogom eltűrni senkitől hogy azért becsméreljen mert nem egyezik a véleményünk és ne képes normális szavakat használni!
okt. 3. 21:47
 47/99 anonim ***** válasza:
87%
Most nézem a képeket... Istenem, gyere le. Én még bizalmat adtam neked, hogy a piros csipkefelső egy elegáns, finom csipkefelső. De mi ez az utcasarki nejlon rettenet? Főleg ezen a filctollal kihúzott szemöldökű nőn. Én irodában dolgozom, senki nem mutatkozik ilyen göncökben... nagyon max. műkörmösöken meg a kormányablakban dolgozó biodíszleteken látok ilyet errefele, ami nem bordélyház.
okt. 3. 21:48
 48/99 anonim ***** válasza:
100%
Esküvőre meg pláne nem való, kiv. ha a menyasszony és a násznép is ez a fajta.
okt. 3. 21:49
 49/99 A kérdező kommentje:

49, 50

Itt már rég nem az esküvőről van szó!

És egy alkalmi ruhaboltban vásárolt ruha nem pár ezer forint! Hát ha te a H&M találsz ízléses ruhát akkor itt veled van a gond!!! A ruhák 80% rövid has mutogatós, vagy olyan mini hogy még egy bugyi is többet takar, a maradék 20% meg olyan mintás vagy anyagú amit a nagymamám hord

okt. 3. 21:50
 50/99 anonim ***** válasza:
100%
Igen, keresni kell, de lehet találni. 100%-ig szebb, mint ez a linkelt nejlon mellvágat mutogató undormány. Ez önmagában is ízléstelen, esküvőre meg baromira nem illik.
okt. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!