Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág, piros csipkés felső csizma, harisnya? Ti mit vennétek fel őszi esküvőre vendégként ?

Figyelt kérdés

okt. 2. 19:31
 31/99 anonim ***** válasza:
100%
33. izléstelen, undorító.De hát a jó ízlést tanulni kell, van még hova fejlődnöd. Szánalom.
okt. 3. 20:46
 32/99 anonim ***** válasza:
100%

#33 na jó, ezt a trollkodást most hagyd abba 🤡

Ez a két kép pontosan olyan ócska, olcsó proli lotyókat ábrázol amikről a leírásod alapján is asszociáltunk. Ezt nem gondolhatod komolyan. Még egy prosti is tudja hogy amikor nem dolgozni megy hanem máshova, jelen esetben esküvőre, akkor nem a munkaruhájában kell mennie.

okt. 3. 20:48
 33/99 A kérdező kommentje:

32 válaszol

Nem fogok azért több 10.000 - 100.000 Ft elkölteni hogy egyszer felvegyek egy ruhát. Egy alkalmi ruha boltba minimum 50-100 ezer Ft egy ruha. Az általam leírt kombináció sem hasonlít arra amit te leírtál! Vagy ezek szerint a nők 90%-ról ez a véleményed mert minden második nő ilyen szettben jár pl:. dolgozni. Ez is lehet egy elegáns kombináció nyilván nem olyan ruhadarabra kell gondolni amiből bármi is kilátszik!

Pl: [link]

okt. 3. 20:49
 34/99 anonim ***** válasza:
100%
#36 minden második nő prosti, vagy pultos egy ócska lebujban? Más munkahelyet ugyanis nem tudok elképzelni ilyen öltözékben.
okt. 3. 20:52
 35/99 anonim ***** válasza:
100%
Ráfáztál, mert nő vagyok.Életemben nem mutatkoznék ebben esküvőn,de igazából máshol se.
okt. 3. 20:56
 36/99 A kérdező kommentje:

38

Aha persze te már csak tudod!

Még a bíróságon az ügyvédek is felvesznek ilyen ruhát.

okt. 3. 20:58
 37/99 A kérdező kommentje:

39

Hát 60 + én se vennék fel ilyen ruhát

okt. 3. 20:59
 38/99 anonim ***** válasza:
100%
Ja biztos fejbe fogom lőni magam azért mert egy gyakoris trollnak megmondtam a linkelt ótvar prostiruhájára hogy az egy ótvar prosti öltözéke, nem pedig esküvői vendégé. Hát hogyne :D
okt. 3. 21:01
 39/99 A kérdező kommentje:
Nyilván azok már nem az esküvőre lettek küldve! De nyilván azért vagy te ennyire képbe ezzel mert neked ez a foglalkozásod
okt. 3. 21:05
 40/99 anonim ***** válasza:
100%
#44 nekem ugyan nem 🤷 Nem én akarok olyan cuccokban esküvőre menni ami az újpalotai szemétégető mellett dívik.
okt. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!