Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág, piros csipkés felső csizma, harisnya? Ti mit vennétek fel őszi esküvőre vendégként ?
52
Az hogy a képen a nőnek milyen a feje arról nem én tehetek hogy nem képesek normális emberek válogatni a ruhák bemutatására. Én meg bíróságon dolgozom az ügyvédnő is ilyen sőt ennek sokkal durvább öltözékekben jelennek meg egy tárgyaláson
55
Elhiheted hogy ezeken a körökön már túl vagyok megnéztem az összes üzletet ami szoba jöhetett és nem találtam egyetlen egy olyan egyenruhát vagy különálló szett amit meglehetett volna venni! Szinte csak ezek a hasmutogató vagy extrán mini felsők ruhák vannak az üzletekbe
59
Képzeld el nincsen szövet nadrágom.
De látod a probléma itt kezdődik egy szóval nem mondtam hogy nekem van ilyen felsőm! És áruld már el hogy egy fehér garbóba mi a lotyós ?
58
Na a probléma itt kezdődik! A fotón egy középkorú hölgy látható akit gondolom én megkértek hogy vegye fel ezt a szettet hogy betudják mutatni milyen termékek kaphatóak az üzletbe
Szerintem mi (58 és 59), a 33 és 36-ban is belinkelt bányarémről beszélünk, nem az 56-osodról (bár az se elegáns, sem nem ügyvédnős, hanem csak rohadt nevetséges idecitálni mint elegáns nőt aki esküvőre így megy).
"Fehér garbóba mi a lotyós"? Az írásod az. Garbóba'? 😵
61
Neccharisnyáról szó sem volt!
Menjél szépen aludni komment huszár! Iszonyatosan szánalmas az ahogy beszélsz de nem baj saját magad járatod le úgy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!