Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág, piros csipkés felső csizma, harisnya? Ti mit vennétek fel őszi esküvőre vendégként ?

Figyelt kérdés

okt. 2. 19:31
 51/99 A kérdező kommentje:

52

Az hogy a képen a nőnek milyen a feje arról nem én tehetek hogy nem képesek normális emberek válogatni a ruhák bemutatására. Én meg bíróságon dolgozom az ügyvédnő is ilyen sőt ennek sokkal durvább öltözékekben jelennek meg egy tárgyaláson

[link]

okt. 3. 21:56
 52/99 A kérdező kommentje:

55

Elhiheted hogy ezeken a körökön már túl vagyok megnéztem az összes üzletet ami szoba jöhetett és nem találtam egyetlen egy olyan egyenruhát vagy különálló szett amit meglehetett volna venni! Szinte csak ezek a hasmutogató vagy extrán mini felsők ruhák vannak az üzletekbe

okt. 3. 22:00
 53/99 anonim ***** válasza:
100%
Milyen "nő" lehet az aki belinkeli mint referenciát azt a filctollal rajzolt szemöldökű, csíkos kivasalt hajú, szebb napokat látott bojlert azokban az olcsó pvc-kben? :o
okt. 3. 22:01
 54/99 anonim ***** válasza:
89%
És más felsőd nincs, mint ez a kínai lotyós fos? Meg nincs egy elegáns szövetnadrágod? (azt viszont biztos lehet venni fast fashion boltban)
okt. 3. 22:02
 55/99 A kérdező kommentje:

59

Képzeld el nincsen szövet nadrágom.

De látod a probléma itt kezdődik egy szóval nem mondtam hogy nekem van ilyen felsőm! És áruld már el hogy egy fehér garbóba mi a lotyós ?

okt. 3. 22:24
 56/99 A kérdező kommentje:

58

Na a probléma itt kezdődik! A fotón egy középkorú hölgy látható akit gondolom én megkértek hogy vegye fel ezt a szettet hogy betudják mutatni milyen termékek kaphatóak az üzletbe

okt. 3. 22:28
 57/99 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mi (58 és 59), a 33 és 36-ban is belinkelt bányarémről beszélünk, nem az 56-osodról (bár az se elegáns, sem nem ügyvédnős, hanem csak rohadt nevetséges idecitálni mint elegáns nőt aki esküvőre így megy).

"Fehér garbóba mi a lotyós"? Az írásod az. Garbóba'? 😵

okt. 3. 22:32
 58/99 anonim ***** válasza:
100%
És itt van már az "üzletbe" is (#61). Tudod mit, jó lesz neked a pvc, tetőtől talpig. Jó nagy lyukú legyen az a neccharisnya, olyan halászhálószerű. Aztán vagy megtűrnek a templomban vagy nem.
okt. 3. 22:36
 59/99 A kérdező kommentje:
Nem mondtam egy szóval se hogy a belinkelt fotón ügyvédnős a szett. Azt mondtam hogy bőr rövidnadrágot ügyvédek is simán felvesznek egy tárgyalásra
okt. 3. 22:47
 60/99 A kérdező kommentje:

61

Neccharisnyáról szó sem volt!

Menjél szépen aludni komment huszár! Iszonyatosan szánalmas az ahogy beszélsz de nem baj saját magad járatod le úgy is

okt. 3. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!