Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire megfelelő öltözet egy esküvőre fekete bornadrág, piros csipkés felső csizma, harisnya? Ti mit vennétek fel őszi esküvőre vendégként ?

Figyelt kérdés

okt. 2. 19:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 A kérdező kommentje:

89

Szövegértési problémád kettőnk közül neked van! Leírom mégegyszer hátha sikerül értelmezni! A fő kérdés nem az volt hogy a leírt szett elegáns-e vagy sem hanem hogy felvehető-e egy esküvőre (felfogtam hogy nem mielőtt ezzel jönnél)! És nem tudom te milyen ötleteket láttál mert én egyet sem, ha csak nem arra a lila förtelemre gondolsz ami még viccnek is rossz

okt. 9. 11:10
 92/99 anonim ***** válasza:
89%
Nem vehető fel.
okt. 9. 11:15
 93/99 anonim ***** válasza:
100%
Hádában lehet kapni alkalmi rövid szoknyakat amikről nem mondani meg hogy használva volt. Én nem hordok ilyet, de szoktam nézegetni. Ruhákat is lehet kapni pár ezerért. Rá kell szánni az időt mert lehet hogy nem elsőre fogod megtalálni, lehet hogy 2 hét múlva, amikor új áru érkezik. De megéri.
okt. 9. 11:58
 94/99 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nincs két hetem, illetve a munkaidőm miatt csak hétvégén tudok menni nézelődni
okt. 9. 14:43
 95/99 anonim ***** válasza:
89%

#82 kérdező!

"Továbbra is tartom a véleményemet az, hogy kinek mi és hogyan elegáns az teljesen szubjektív ezért nem kell senkit megkövezni ha nekem a leírt szett az elegáns akkor ezt nem kell megkérdőjelezni a kérdés nem erre irányult, hanem arra irányult hogy ez lehet-e egy viselet egy esküvőn nyilván azért tettem fel ezt a kérdést mert nem tudtam eldönteni, hogy igen vagy nem. Mivel ősszel még nem voltam esküvőn így nem tudtam miből kiindulni csak az őszi elegáns szettekből."

Tévedés. Az elegancia nem szubjektív. Soha, sehol nem számít elegánsnak a leírt utcasarki szett, külön külön egyik darabja sem, nemhogy együtt. Nem elegánsak ezek az ócskaságok mint (mű)bőr rövidnadrág csizmával és piros csipkés szűk akármi felülre. Felvehető bárhova ha akarod, csak tudd hogy soha sehol nem számít elegánsnak, még egy bárban sem, bár ott odavaló, de elegánsnak még ezeken a helyeken is egy csinos koktélruhát neveznek szép magassarkú cipővel vagy szandállal, nem ezt a proliságot.

Amúgy nekem már elsőre is annak tűnt, de miután belinkelted azt a csúnya tramplit a csíkos hajával abban a szánalmasan ótvar szettben, nyilvánvalóvá vált hogy ez csak egy provokáció, ezt nem gondolhatja komolyan senki. Tudod mire emlékeztet? Megvan a Boratból az a jelenet amikor délen, azt hiszem Atlantában elmegy egy vacsorára elegáns, konzervatív emberekhez, ahova meghívja partnerének a kövér prostit? (Aki mit ad Isten, pont sortban és valami piros hasvillogtató szörnyedelemben van :D)

okt. 9. 19:17
 96/99 anonim ***** válasza:
87%
Az esküvőre alkalmi, elegáns öltözetet illik felvenni. Hacsak a dresszkód nem olyan hivatalosan, vagy a násznép menyasszonyostul-vőlegényestül nem bunkó suttyó. Olyan nincs, hogy nem elegáns, de esküvőre való. Ez paradoxon.
okt. 10. 00:58
 97/99 A kérdező kommentje:

95

De pontosan, hogy szubjektív. Senki nem beszélt itt szűk felsőről. Le akadhatnál végre arról, hogy a képen a nő hogyan néz ki ez megint csak téged jellemez. Az, hogy egy másik emberi lényről milyen módon és stílusban beszélsz az nagyon gáz.

A többire meg inkább nem is reagálok mert szót sem érdemel a többi hülyeség amit itt összehordtál.

okt. 10. 05:23
 98/99 anonim ***** válasza:
30%
Hu mennyi stylist van itt. Nekem nemrég lett meg életem első bőr rövidnadrágja, csajok azt hová hogyan illik felvenni egyáltalán és mivel? Azt én is érzem hogy pl esküvőre nem való.
okt. 22. 20:56
 99/99 anonim ***** válasza:
17%

[link]

Szerintem ez is egy olyan ruhadarab amit viselni kell tudni. Mert attól is függ hogy áll rajtad. Lehet igénytelenül is kinezni benne, es lehet csinosan is.

Vegyuk hogy jol all rajtad. Munkahyelyfüggő. Ha pl adminisztratív munkat végzel egy helyen ahol fel lehet venni laza ruhát, szerintem belefér egy ilyen ruha. Egyes boltokban is, pl ha ruhaüzletben dolgozol szerintem akkor is belefér.

Buliba egyértelmű, bevasarolni is abban mész amibe akarsz.

okt. 23. 09:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!