Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek a púder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a púder színű esküvői ruhákról?

Figyelt kérdés

Nekem sokkal jobban tetszik mert a hófehéren egyszerűen akármilyen minta van nem látom a díszítést mert vakító a fehér szín. Annyival jobb egy púder színű ruha fehér dísszel.

De kíváncsi vagyok más véleményére is. Mert a környezetemben azt látom hogy még mindig mindenki vaskalaposan ragaszkodik a hófehér ruhához.

Ilyesmire gondolok:

[link]

2023. jan. 29. 19:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden szín tud ünnepélyes és alkalomhoz illő lenni, innentől kezdve meg a menyasszony ízlése és döntése a mérvadó. Az én ízlésemhez a púderszín túl királylányos-szentimentális, de hófehéret én sem vennék fel, mert az én sápadt, de alapvetően olívás bőrtónusomhoz baromira nem áll jól magában (a fehér inget, blúzt, pulcsit veszek fel, akkor is kell hozzá valami más színű kiegészítő az arcomhoz közel meg erősebb smink, hogy ne nézzek ki hullának benne)... szóval én ekrüt vagy törtfehéret fogok felvenni, nagyon max. vmi nagyon-nagyon halvány aranyat.
2023. febr. 10. 12:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem a telefonom képernyője abszolút nem mutatja rózsaszínnek. Szép egyébként de a lényeg, hogy a menyasszonynak tetsszen. Azt meg hogy jól áll-e ha felvetted belenézel a tükörbe és meglátod. Vagy vigyél olyat magaddal aki őszinte kritikára képes ha úgy gondolod nem tudod megítélni mi áll jól. Azért a komfortosság szempontját se hagyd figyelmen kívül szerintem.
2023. márc. 7. 08:49
 23/24 anonim ***** válasza:

fotóztam menyasszonyt ilyen ruhában, csodaszép szerintem, ha már nem lennék házas, tuti ilyet választanék :)

[link]

2023. márc. 12. 14:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem nem nyitja meg.
2023. márc. 12. 14:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!