Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a púder színű esküvői ruhákról?
Nekem sokkal jobban tetszik mert a hófehéren egyszerűen akármilyen minta van nem látom a díszítést mert vakító a fehér szín. Annyival jobb egy púder színű ruha fehér dísszel.
De kíváncsi vagyok más véleményére is. Mert a környezetemben azt látom hogy még mindig mindenki vaskalaposan ragaszkodik a hófehér ruhához.
Ilyesmire gondolok:
Bőrszín, hajszín, szemszín. Ez a világos rózsaszín becsapós, mert lehet hideg vagy meleg árnyalat.
Nekem tetszenek. Saját magamon nem, mert a rózsaszín nem az én színem, de ha neked jól áll akkor szerintem nyugodtan.
Nem számít annyira furcsának már a nem fehér ruha, egyik barátnőmnek pl bordó ruhája volt.
Tekintve, hogy a fehér nekem = hulla sápadt, így eszem ágában sincs.
Halványkék az oké, vagy türkizzöldes (halvány). És full nem érdekel, ki mit gondol :D
Ha ez tetszik akkor vedd fel ezt.
De a minták látszanak a fehér mennyi ruhán is, mert nem az a makulátlan fehér.
És hogy borzoljam egy kicsit a lepontozók kedélyét: az én mennya ruhám egy igazi bevállalós püspöklila-aranysárga variáns volt amit a tervező barátnőm álmodott rám. Imádtam!
Menj el színtanácsadóhoz ha érdekel h jól áll e
Nekem sárgás krém színű volt, soha nem gondoltam h hófehér ruhám lesz, mert gyerekként egy krém színű ruha volt a kedvencem, amikor aktuális lett, ez eszembe jutott és találtam is egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!