Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek a púder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a púder színű esküvői ruhákról?

Figyelt kérdés

Nekem sokkal jobban tetszik mert a hófehéren egyszerűen akármilyen minta van nem látom a díszítést mert vakító a fehér szín. Annyival jobb egy púder színű ruha fehér dísszel.

De kíváncsi vagyok más véleményére is. Mert a környezetemben azt látom hogy még mindig mindenki vaskalaposan ragaszkodik a hófehér ruhához.

Ilyesmire gondolok:

[link]

2023. jan. 29. 19:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Bőrszín, hajszín, szemszín. Ez a világos rózsaszín becsapós, mert lehet hideg vagy meleg árnyalat.

2023. jan. 29. 20:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kifejezetten jön be, de objektíve elég szép... Ha ezt akarod, akkor ne gondolkozz rajta.
2023. jan. 29. 20:07
 13/24 anonim ***** válasza:
Pont a héten voltam ruhát keresni és szerintem a fehér(es) színeken is látszik a csipke. Nekem törtfehér ruhám lesz végül és nem olvad egybe az egész, szépen látszik élőben meg képen is a minta rajta. Mondjuk ez amúgy sem vakító fehér. Szerintem próbálj fel nem hófehér ruhát is és nézd meg úgy. De ha neked ez tetszik, az is teljesen jó ám, ez is szép és nem néz ki kevésbé menyasszonyi ruhának attól, hogy alul púder színű és nem fehér.
2023. jan. 29. 20:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép ez a ruha, és a színe is. Nem kell ragaszkodni semmilyen elavult hagyományhoz. Az a lényeg, hogy neked tetszen.
2023. jan. 29. 20:30
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek. Saját magamon nem, mert a rózsaszín nem az én színem, de ha neked jól áll akkor szerintem nyugodtan.

Nem számít annyira furcsának már a nem fehér ruha, egyik barátnőmnek pl bordó ruhája volt.

2023. jan. 29. 20:34
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

Tekintve, hogy a fehér nekem = hulla sápadt, így eszem ágában sincs.

Halványkék az oké, vagy türkizzöldes (halvány). És full nem érdekel, ki mit gondol :D

2023. jan. 29. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szep a ruha, amit linkeltel.
2023. jan. 29. 20:53
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Ha ez tetszik akkor vedd fel ezt.

De a minták látszanak a fehér mennyi ruhán is, mert nem az a makulátlan fehér.

És hogy borzoljam egy kicsit a lepontozók kedélyét: az én mennya ruhám egy igazi bevállalós püspöklila-aranysárga variáns volt amit a tervező barátnőm álmodott rám. Imádtam!

2023. jan. 29. 23:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Menj el színtanácsadóhoz ha érdekel h jól áll e

Nekem sárgás krém színű volt, soha nem gondoltam h hófehér ruhám lesz, mert gyerekként egy krém színű ruha volt a kedvencem, amikor aktuális lett, ez eszembe jutott és találtam is egyet.

2023. jan. 30. 01:51
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2023. jan. 30. 04:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!