Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a púder színű esküvői ruhákról?
Nekem sokkal jobban tetszik mert a hófehéren egyszerűen akármilyen minta van nem látom a díszítést mert vakító a fehér szín. Annyival jobb egy púder színű ruha fehér dísszel.
De kíváncsi vagyok más véleményére is. Mert a környezetemben azt látom hogy még mindig mindenki vaskalaposan ragaszkodik a hófehér ruhához.
Ilyesmire gondolok:
Olyan, mint egy függöny.
De ha neked bejön, hord és szard le a többiek véleményét. Láttam már olyan esküvőt, ahol mindkét fél zöld ruhát viselt. Irigylem a merészségüket.
Ha neked jól áll, akkor viseld. Nekem is mutattak a szalonban púderszínt és nekem nagyon rosszul állt. Pedig 30 éves voltam. Fehérben is van egy csomó árnyalat - tört fehér, opálos, csontszín, ekrü stb.
Nekem fehér ruhám volt, de fényben nagyon csillogott. Az egész glitterrel volt tele, amire ha rávetült a fény színjátszós volt. Nekem jól állt, meg tükrözte is a személyiségemet. Jól éreztem magamat benne. Szerintem sokat számít, hogy neked tetszik e.
Nekem tetszik a színe.
4
AKkor minden szín az öregek színe.
#4 Erzsébet királynő kb minden létező színben gyakran megjelent, igaza van a hetesnek ennyi erővel mindegyik öreges szín.
Mindenki másnak köszönöm az értelmes választ.
Szerintetek mitől függ hogy kinek áll jól?
Valójában nagyon kevés a valódi fehér menyasszonyi ruha, a legtöbb törtfehér, ekrü stb.
Én varrattam, és mondta is a varrónő, hpgy a valódi hideg hófehér nagyon-nagyon kevés embernek áll jól.
Egy törtfehér vagy ekrü ruhán pedig simán látszik a díszítés. De ha neked a rószaszín tetszik, hát viseld azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!