Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszony megszabhatja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszony megszabhatja, hogy mit viseljek?

Figyelt kérdés

Azt kérte, hogy menjen mindenki hosszú ruhában....

Én meg a miniben érzem jól magam.

Szerintetek ezt így, ennyire jogos megszabni?

Nyilván akkor hosszúban megyek, de nem tetszenek magamon.

2022. ápr. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
95%
50: de most komolyan, csinos csak lábmutogatós miniruhában lehet az ember? Hú, nézzen magába az összes hollywoodi színésznő, aki "igénytelen" hosszú báli ruhákban jelenik meg az Oscar-díjátadón... nem attól lesz csinos senki, hogy erőltetetten a másik képébe tolja a formás lábát és mellét, hogy "nézzed bmeg". Max. görcsös lesz meg ízléstelen.
2022. ápr. 8. 14:59
 52/59 anonim ***** válasza:
94%

Más esküvőjére nem azért megyek, hogy játsszam a csinikét. Ha az ifjú párnak az tetszik akkor azt is kérhetik hogy hupikék törpikének öltözzek, én meg vagy megteszem, vagy nem megyek. Kár ezen hisztériázni.

2022. ápr. 8. 15:07
 53/59 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem ez nem feltétlenül a magamutogatásról szól. Én például soha nem hordok hosszú ruhát, mert nem áll jól, úgy nézek ki benne mint egy dagadt, gnóm törpe és nem érzem benne magam jól, komfortosan. Soha nem veszek fel ilyen ruhát sehova, sem alkalomra, sem utcára, sem strandra, sem otthonra, sehova. Egy esküvőn nem én leszek a középpontban és egyáltalán nem is vagyok az a típus, aki erre vágyna… viszont úgyis találkozom majd x emberrel, úgyis be leszek mutatva ennek meg annak a rokonnak, úgyis készülnek majd képek és meg lehet kövezni miatta, de nem örülnék neki, ha az egész esemény alatt feszengenék emiatt, hogy mennyire borzalmasan nézek ki. Szerintem ez egy nem teljesen fair kérés ebből a szempontból - persze mindenki azt kér amit akar - mert mások vagyunk, mindenkinek más a testalkata, mindenkinek más a stílusa stb. és emiatt mindenkinek más a komfortos. Én fordított esetben biztosan nem szabnék meg ilyet mert nem szeretném, hogy ez bárkinek is problémát okozzon. A kérést illik betartani, de én speciel nem értek vele egyet. Én valószínűleg nem mennék el, mert nem szeretnék elkölteni egy csomó pénzt egy olyan ruhára, ami nem áll jól, amiben nem érzem jól magam, amit úgysem vennék fel többet stb., és nem érezném magam jól az esküvőn.
2022. ápr. 22. 10:41
 54/59 anonim ***** válasza:
90%

"úgysem vennék fel többet"

Kölcsönzők is vannak. :)

Ezt az egészet eléggé kifogásnak érzem amúgy, minden létező fazont próbáltál már?

2022. ápr. 22. 10:47
 55/59 anonim ***** válasza:
93%
53: olyan nincs, hogy minden hosszú ruha rosszul áll, az a lusták kifogása. Több fazont is meg kell próbálni.
2022. ápr. 22. 12:25
 56/59 anonim ***** válasza:
1%
Több fazont is próbáltam és köszönöm, de el tudom dönteni magam is, hogy miben tetszem magamnak, miben érzem jól magam. Nem ezekben. Ennyi.
2022. ápr. 22. 12:44
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
De akkor meg el kell fogadni, hogy amit fel akarnál venni egy alkalomra, az nem akkorra való és nem ízléses. Ha valakinek csak a pizsama kényelmes, akkor oké, ha valaki pizsiben megy egy esküvőre? Vagy mondjuk bikiniben? Ha ízléses vagy, akkor kibírod azt az évi max. 1-2 alkalmat egy olyan ruhában, ami nem lábmutogatósan mini.
2022. ápr. 22. 14:14
 58/59 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg. Ha neked ez ekkora áldozat, ne tartsd be. Menj csak seggtakaró miniben, hadd röhögjön rajtad mindenki, kis ízléstelen ribi.
2022. máj. 21. 19:50
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, a hosszú fazon az, ami pont, hogy mindenkinek viselhető, magas, alacsony, kövér, sovány stb. Ennyit a kommentelő hisztikéjéről.

A menyasszony meg esélyesen számított rá, hogy lesz egy-két, a kérdezőhöz hasonló ócska ribi, aki azt hiszi, discoba érkezett, nem pedig egy anyakönyvi hivatalba (nem, ide is illik normálisan felöltözni), étterembe stb elegáns helyszínre. Nem csodálom, hogy ezt kérte, Őnagyságod pedig majd szépen kibírja vagy nem megy el. Utóbbi egyébként is ildomosabb lenne, tekintve, hogy hogy beszélsz róla tök ismeretlenül, miközben ő gondolt rád is. Én biztos meg se hívnék egy ilyen aktuális jött-ment qrvát, semmi keresnivalója az esküvőmön, nem családtag.

2022. máj. 26. 07:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!