Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszony vagyok, már nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszony vagyok, már nincs sok hátra a menyegzőig. De nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Utálom az esküvőt, amit szerveztem. Egy unalmas, sablonos esküvő lesz, pedig valami különlegesre vágytam volna. Mindenki el fogja felejteni ezt az esküvőt rajtunk kívül. Az összes vendég el fogja felejteni, mert csak egy lesz a sok közül, amire életében ment. Nem lesz benne semmi maradandó, semmi újat mutató, semmi, amitől más lenne, mint a többi. Én persze nem fogom elfeljteni, de ez nem pozitívum. Egész életembe erre emlékezzek majd, hogy volt egy dögunalmas esküvőm, egy sablonszerű, egy pont ugyanolyan, amilyen mindnekinek?

Minek jönnek egyáltalán a vendégek? Mit érdekli őket, hogy házas vagyok-e vagy nem? Nem tók mindegy nekik? Csak az ingyen kajáért meg az ingyen piáért jönnek? Vagy csak illemből, mert meg lettek hívva? Mert tuti nem azért jönnek, mert az érdekli őket, hogy házas vagyok-e, vagy sem. A legtöbbjüket az se érdekli, hogy van-e valakim, vagy szingli vagyok. Nem is ismeri az összes vendég mindkettőnket. Minek jönbel olyan, aki nem ismer egyikünket akár, mikor ez kettőnkről szól?

A menyasszonyi ruhám egyáltalán nem tetszik. Régen, mikor megvettem, jó választásnak tűnt, de már nem látom annak. Köze sincs ahhoz, hogy mi áll jól az én testalkatomnak, magasságomnak. Nekem nem ilyet kellene viselnem.

Minek ennyi pénzt kiadni az esküvőre? Költöttük volna inkább a nászútra! Mindig is Francia Polinéziára akartam menni nászútra, de Ciprusra megyünk. Ha ehelyett a teljesen feleseges esküvői rendezvény helyett nászútra költöttünk volna, most Bora Borára lenne repjegyem. Tiszta hülye vagyok, hogy ezt korábban nem mérlegeltem! Két tanú, egy vacsora családi körben, és nászút: Francia Polinézia. Ezt kellett volna!!! Nem ezt a pocsék, dögunalmas rendezvényt, undoritó ruhában, érdektelen vendégekkel jópofizva.

2022. márc. 7. 20:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%

Minden esküvő az ifjú párról szól először, másodszor és harmaadszor.

Valamint arról, hogy a boldogságukat megosztják azokkal, akik őket szeretik,

és akiket ők szeretnek.

Mindenféle flix-flax és kriszk-kraksz nélkül is így van.

Anno, amikor mi házasodtunk, 70-ben, a testvéreink és a szüleink és a tanúk voltak ott a házasságkötő teremben. Aztán egy óra múlva a templom.

Otthon a nagymamám és a két nagynéném főzte a lakodalmast. Otthon volt a lakodalmi vacsora. Csodálatos volt, boldogok voltunk mindannyian, beszélgettünk, énekeltünk, táncoltunk.

Többet ért, mintha a Gellért Szállóbna tartottuk volna.

2022. márc. 7. 20:52
 2/23 anonim ***** válasza:
57%

Te szervezted, nem?

Te döntöttél mindenben, nem?

Am, úgyis elváltok, idő kérdése.

2022. márc. 7. 20:58
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Most tulajdonképpen mi a kérdés? A végén leírod, hogy 2 tanús esküvőt akarsz, hát beszéld meg a pároddal. Vagy kényszerít valaki?
2022. márc. 7. 21:01
 4/23 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom, hogy vigasztal-e, de én sok olyan esküvőn voltam, ami "különleges" volt, és azokra sem emlékszem, pedig tudom, hogy amikor ott voltam, tényleg nem volt egy sablonos esküvő. De pl a menyasszonyok ruhája, a dekor, a program, teljesen kiesett azóta. A sajátomra emlékszem egyedül, pedig előtte is és utána is voltam esküvőkön. Amikre első sorban azért mentem el, mert meghívtak, illemből is és mert én szeretem az esküvői hangulatot, de valóban nem azért, mert érdekelne mások házasságkötése. Ahogy gyanítom az én esküvőmre se azért jöttek el, mert annyira érdekelte volna a meghívottakat a dolog. Enni, inni, jót bulizni, együtt örülni a párral, ez a fő célja a lagzinak. Én legalábbis így álltam hozzá, és bizony nagyon jól éreztem magam, élveztem a saját esküvőmet. Mert élvezni akartam és mert nem érdekelt, hogy mások mit gondolnak, én buliztam egy jót, akiket nem ismertem, azokat akkor ott megismertem, de azért a hozzám közel álló barátaimmal mégis csak több időt töltöttem és a végére amúgy is elmentek a számomra idegenek, szóval gyakorlatilag egy drága buli volt.

A ruhád meg most már olyan, amilyen, hozd hamarabbra a menyasszonytáncot és öltözz át előbb, olyan ruhába, amiben kényelmesen érzed magad.

A nászútban mondjuk mi nem hoztunk kompromisszumot, de Ciprus is fantasztikus hely(nek hangzik, még sosem voltam, most megyünk csak májusban, ha minden igaz), szerintem ha úgy állsz hozzá, hogy a nászút különleges és bármi is van, élvezni fogod minden pillanatát, akkor az úgy is lesz. A hozzáálláson, főleg egy ilyen kérdésben, rengeteg minden múlik.

2022. márc. 7. 21:03
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
Baszki nyakunkban a háború, 400 forint az euró és ezen nyafogsz? Örülj hogy elvesznek.
2022. márc. 7. 21:21
 6/23 anonim ***** válasza:
55%
Nyugi, minden esküvő dögunalmas és senki nem emlékszik rá az ifjú páron kívül. De ha ott is ilyen rinyagép leszel, fognak rá emlékezni. Már, ha egyáltalán elvesz a párod. Sajnálom szegényt.
2022. márc. 7. 21:44
 7/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
63%
First world problems...
2022. márc. 7. 22:08
 8/23 anonim ***** válasza:
92%

Hát figyi, szerintem a legtöbb esküvő unalmas, én sem emlékszem kb egyikre sem.

Szerintem max akkor nem "unalmas" egy esküvő, ha történik valami botrány, vagy valaki nagyon irritálóan viselkedik.

Attól még, hogy uncsi, lehet szép.

2022. márc. 7. 23:05
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

Nekem csak az az esküvő volt maradandó emlék, ahol felszedtem az egyik pasi vendéget éjszakára. :D

Nem arról szól az egész, hogy mindenki ájuldozzon, meg olyan különleges legyen, hogy ihaj, nem vagy hollywoodi filmcsillag vagy királyné.

A közeli barátaid, tesók, szülők és ti nyilván egy életre fogtok rá emlékezni. Egyébként is ennek a szűk családnak szól valójában, mint ahogy arra most te is rájöttél.

Egyébként jó lesz, érezd jól magad, Ciprus pedig szép hely, nem lesz okod panaszra.

Biztos szép a ruhád is, valamiért csak kiválasztottad elsőre.

2022. márc. 7. 23:57
 10/23 anonim ***** válasza:
45%

Mi a kérdés? 😄 Eddig csak unalom mögé rejtett dicsekvés volt. 😄

Ha unalmasnak érzed változtass rajta! Kérdezd meg a zenészeket hogy tudnak-e Lagzi lajcsi helyett vagy Csöpörög az esö helyet dubstepet játszani vagy superwomant a bevonulo zenére nem csak a jegyzonel. Nehogy megsajnáljalak Ciprus miatt 😄. Kérdezd meg Cipruson van-e olyan hely ami hasonlìt a hön áhìtott Polinéziádra. Ti vàlasztottàtok. Minek az esküvö? Passz? Én nem tudom. 🤷 Neked kéne tudni. Pl. Hogy -tòl-ig hüséget fogadsz a pasidnak aztan nyaralsz egyet vele? Mi honnan tudjuk? Ezeket nem nekünk kéne panaszkod hanem a pasidnak es az eskuvo szervezodnek. Vagy unalmas a mennyasszonyi csokrod keszitess bonbon csokolade csokrot azt legalabb boldog boldogtalannak oda dobhatnad akik mind csorgatjak a nyaluk hogy jaj csak nekik csak nekik dobd. 😄 Persze dràga csokor lenne!

Honnan tudod hogy dogunalmas lesz? A gyk-n sablon eskuvokbol is csinaltak botranyos eskuvot is na ok tenyleg az efesz naszneppel emlékeznek az eskuvore es a lagzira ugyanis a hatosagokat is meg kellett hìvniuk a bulira.

Biztos orultek volna efy unalmas eskuvonek amire senki sem emlekszik es nem egy olyannak ahol a volegeny es a sogora osszeverekedett es stb. Kepzeld el ha a mennyasszony is beszall es aztan a naszuti szolgaltatast a sogor tarsasagaban egy igen szereny zarkaban toltik mikozben a szalodai szolgaltatasaikat a rendorbacsik veszik igenybe.

Ok biztos irigykednenek az eskuvodre mikozben a telefonos szolgaltatast vennek igenybe bevonva a naszutba az ugyvedet is. Volt aki a szallodat verte szet mert nem tetszett nekik az egesz mert nem igy kepzeltek.

Unalmas? Jobb mint a fentebb felsoroltak. Biztos hogy unalmas? 😄

2022. márc. 8. 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!