Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszony vagyok, már nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszony vagyok, már nincs sok hátra a menyegzőig. De nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Utálom az esküvőt, amit szerveztem. Egy unalmas, sablonos esküvő lesz, pedig valami különlegesre vágytam volna. Mindenki el fogja felejteni ezt az esküvőt rajtunk kívül. Az összes vendég el fogja felejteni, mert csak egy lesz a sok közül, amire életében ment. Nem lesz benne semmi maradandó, semmi újat mutató, semmi, amitől más lenne, mint a többi. Én persze nem fogom elfeljteni, de ez nem pozitívum. Egész életembe erre emlékezzek majd, hogy volt egy dögunalmas esküvőm, egy sablonszerű, egy pont ugyanolyan, amilyen mindnekinek?

Minek jönnek egyáltalán a vendégek? Mit érdekli őket, hogy házas vagyok-e vagy nem? Nem tók mindegy nekik? Csak az ingyen kajáért meg az ingyen piáért jönnek? Vagy csak illemből, mert meg lettek hívva? Mert tuti nem azért jönnek, mert az érdekli őket, hogy házas vagyok-e, vagy sem. A legtöbbjüket az se érdekli, hogy van-e valakim, vagy szingli vagyok. Nem is ismeri az összes vendég mindkettőnket. Minek jönbel olyan, aki nem ismer egyikünket akár, mikor ez kettőnkről szól?

A menyasszonyi ruhám egyáltalán nem tetszik. Régen, mikor megvettem, jó választásnak tűnt, de már nem látom annak. Köze sincs ahhoz, hogy mi áll jól az én testalkatomnak, magasságomnak. Nekem nem ilyet kellene viselnem.

Minek ennyi pénzt kiadni az esküvőre? Költöttük volna inkább a nászútra! Mindig is Francia Polinéziára akartam menni nászútra, de Ciprusra megyünk. Ha ehelyett a teljesen feleseges esküvői rendezvény helyett nászútra költöttünk volna, most Bora Borára lenne repjegyem. Tiszta hülye vagyok, hogy ezt korábban nem mérlegeltem! Két tanú, egy vacsora családi körben, és nászút: Francia Polinézia. Ezt kellett volna!!! Nem ezt a pocsék, dögunalmas rendezvényt, undoritó ruhában, érdektelen vendégekkel jópofizva.

2022. márc. 7. 20:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

* egész

* egy

A szallodast amugy hìrekbe olvastam.

Szerintem inkabb azt kene tisztaznod hogy mit is akarsz valojaban. Hogy ez most mi? Valsag vagy csak elegedetlenseg. Nezd meg az ukrajnaiakat tok egzszeru terep ruhas eskuvojuk volt megis boldogok vagy a jarvany idejen vegyvedelmis ruhaba osszehazasodott part akikkel csak a tanuk voltak es video chatwn a nasznep boldogok voltak na es egy vahedli penztvmegsporoltak. Tok egyszeru sablonos es nem sablonos eskuvok. Mondhatni unalmas eskuvok voltak megis boldogok voltak mert nem az esemeny hanem egymas irant erzett szerelmuk boldogsaga volt a lényege az eseménynek. Ezen meditalj inkabb.

2022. márc. 8. 04:32
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

* egyszeru

* video chaten a nasznep, boldogok voltak, na es egy vahedli penzt megsporoltak.

2022. márc. 8. 04:34
 13/23 anonim ***** válasza:
39%

* Kepzeld el ha a mennyasszony is beszall es aztan a naszuti szolgaltatast a sogor tarsasagaban egy igen szereny zarkaban toltik mikozben a rendorbacsik a szalodai szolgaltatas alkalmazottai kepletesen. Bocs ezt elirtam. Erdekes lenne ha ok mentek volna a nàszútra. 😄 Nagyon hajnal van még! 😄 De ök biztos örültek volna ilyen nyaralasnak hosszabb nehez es faraszto szolgalat utan.

Amugy ezzel csak azt akartam ìrni hogy tobb mar osszehazasodott par orult volna ha csak unalmas az eskuvojuk. De szedd mar ossze magad es kezdj el meditalni hogy milyen valsagot elsz meg vagy miert erzel ìgy nehogy boldogtalansàg legyen belöle.

2022. márc. 8. 04:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hisztinek tűnik...

Az esküvő hangulata és hogy emlékezetes-e nagyban függ attól, hogy a vendégek milyen kapcsolatban vannak a párral. Mikor az egyik legjobb barátnőm házasodott, akkor a közös barátainkkal ünnepeltünk, és azóta is emlékszem rá, mert fontos volt a pár és a barátokkal egy jót buliztunk. Mikor annyira nem volt közeli a pár, akkor lehet, hogy "különlegesebb" esküvő volt, de az extrákra csak forgattam a szememet, hogy minek ezt még jobban elnyújtani vagy puccossá tenni az ilyen hülyeségekkel. Már bocsánat... ::))

Kik lesznek meghívva? Olyanok, akiket tényleg szerettek?

A másik: lehet, hogy most azt hiszed, de az esküvő nem életed csúcspontja. Vagyis nem kéne annak lennie. Egy nagyon szép dolog, de számos hasonló lesz még. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyen igénytelen nyugodtan, de ne törekedj görcsösen a tökéletesre, mert olyan nincs. Inkább érezd jól magad.

2022. márc. 8. 09:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az egyszerű és az állítólag "különleges" esküvőket is elfelejtik idővel, senki nem fog azon lamentálni mit hogy szerveztél, maximum a jó hangulatra emlékezik utólag az ember (ha volt).

A különleges is csak a párnak az, az extrém meg hát, lássuk be, lehet jól mutat a fotókon, de értelme sok nincsen.

Az meg tök alap, hogy olyan embereket hívnék, akiket érdekel, hogy házasodunk, tölteléknek és illemből senkit sem.

Voltam jópár frenetikus hangulatú esküvőn, ahol nagyon jól éreztem magam és egyik sem volt különleges a rendezési módját tekintve, a hangulattól lett/volt az, kizárólag arra emlékszem.

Nekem két tanús volt, mert úgy akartuk, mi négyen tuti nem fogjuk elfelejteni, lévén férjem tanúja az irdatlan giccspaccs (ezt nem egyeztettük, mert nem kértünk semmi extrát, csak mondania kellett mégis valamit az anyakönyvvezetőnek bevezetőül és ezt bírta kitalálni, amúgy a Piaf szám jó, de magyar fordításban valami hihetetlen mézesmázas) beszéd közben olyan hahotában tört ki, hogy egyszerűen, bár nem is láttam, átragadt rám.

Kicsit kellemetlen volt akkor, mert nem akartam tiszteletlen lenni, de annyira nevettem, hogy az igent is alig bírtam kinyögni, az anyakönyvvezető meg gyors köszönés után le is lépett, szegény, nem akartunk tényleg ilyen bugrisok lenni vele szemben.

No, ezt azóta is emlegetjük, meg azok is, akik csak hallottak róla, mert a másik tanú, az enyém, nem volt rest fényképen és videón is (persze csak telefonnal) megörökíteni.

Ez van.

Különleges volt? Fene tudja, szerintem attól mindenképp, hogy összeházasodtunk mégis, mikor nem terveztük, de a lényeg, hogy jó móka volt az egész, a vacsora utána is, a többi meg mit számít?

2022. márc. 8. 13:31
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

El kellett volna fogadnod már az elején, hogy nem vagy elég kreatív a szervezéshez, unalmas és béna emberek vesznek körbe téged, és még stílusérzéked sincs, hiszen normális menyasszonyi ruhát sem tudtál választani magadnak. Akkor most nem lenne ez a hiszti.

De fontosabb volt magadra erőltetni a sablonokat, másolni a pinterestet vagy vmelyik celeb p.csa esküvőjét koppintani, ahelyett, hogy felfogtad volna, hogy neked egyszerűen mások a körülményeid, és csak egy erőltetett f.s lenne az egész - mint ahogy az is lett.

A jövendőbeli férjeddel elégedett vagy azért, vagy csak azért mész hozzá, mert nem sikerült jóképűbbet/gazdagabbat fogni magadnak?

Úgy mellékesen a végére: fejre is állhatsz, akkor sem fogsz újat virítani a vendégeknek. Kb. három ember jut eszembe, akiknek az esküvőjére tényleg sokan fognak emlékezni: Grace Kelly, Diana hercegné, Kate Middleton. Pedig ezek is ugyanolyan sablonosak voltak, de úgysem fogod fel, hogy nem a körítés számít, hanem maga az ember. Te sajnos a kutyát nem érdekled, törődj bele.

2022. márc. 8. 15:54
 17/23 anonim ***** válasza:
63%
Ha a párodnak van egy kis esze, nem jut el veled az esküvőig...
2022. márc. 8. 18:35
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is esküvőre készülök. Nem mondom, hogy nem izgulok és mindegy, milyen lesz vagy hogy sikerül, de szerintem nem maga a buli meg a vendégek emlékezete a lényeg, hanem hogy házasságot kötünk.

Nem gondolnám, hogy ebből - pláne utólag, amikor már megszerveztétek, ruhád megvan, stb - érdemes ezen feszengeni. Akkor mondd vissza a rongyrázást, két tanúval házasodjatok össze és utazz el ahová szeretnél. Esküvőt nem azért tartunk, hogy a vendégeknek majd legyen mire emlékezni. Ez neked fontos ennyire, nem nekik.

2022. márc. 9. 11:31
 19/23 anonim ***** válasza:
70%
Fájt olvasni ezt a sok nyafogast.😫😫😫😫
2022. márc. 12. 15:01
 20/23 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem a hozzászólásokat. Itt senki se bánt meg még semmit?

Ez van akkor ha mindig azt csináljuk amit "kell" csinálni. Pedig már rég nem muszály lagzit csinálni mint régn amikor még még szólt mindenki és kiközösítettek mert nem templomban esküdtél.

És ne hidd hogy amit különlegesnek gondolsz az másnak is az. Lehet hogy erőltetett lett volna a különlegesség.

Talán beszélhet él a vőlegnyeddel erről, lehet hogy ő csak te kedvedért akar nagy felhajtást. Nászutat el lehet halasztani simán. Nászajandekbol azért fog visszajönni pénz, talán abból egy nagyobb utat is tudtok fedezni.

2022. márc. 26. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!