Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kismama menyasszonyi ruha -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismama menyasszonyi ruha - mennyit fog nőni a hasam?

Figyelt kérdés
27 hetes kismama leszek az esküvő napján. Ti hogy vennétek ruhát? Előtte egy héttel, hogy biztos szépen álljon? Vagy egy hónappal előtte és megsaccoljátok, h mennyit fog nőni addig a pocak?

#kismamaruha #terhes alkalmi ruha #kismam alkalmi ruha
2022. ápr. 1. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Nem úgy van, hogy viselősen nem esket a pap?
2022. ápr. 2. 08:19
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Nem írta sehol, hogy templomi.

Amúgy pedig a pap simán összead, ez a 21. század.

2022. ápr. 2. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
9%

2.-ra.

Elég baj!

2022. ápr. 2. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
1-3 Nyughass már finomságos. Ha erről van szó mekkora erkölcscsősz leszel, különben meg kislányokra csorgatod folyton a nyálad.
2022. ápr. 2. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként csak be kell írni a googleba hogy pregnant wedding dresses és rengeteg szebbnél szebb találat van és mindegyiken látszik hogy olyanok hogy bírják a méretváltozást (és egyébként még a szűkek is elasztikusak). Mivel nem az esküvő előtti napon vásárolják vagy varratják.
2022. ápr. 2. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
15%

4.-re.

Attól, hogy legális korú, de fiatal lányokra bukom főleg, attól még van tartásom, és erkölcsös vagyok.

5.-re.

Ott tudod mi a trükk? Oldalt állítható és/vagy elasztikus a ruha.

2022. ápr. 2. 13:33
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez alkatfüggő, nekem 27 hetesen még nem volt óriás pocakom, inkább 30 hét után kezdett rohamosan nőni, addig csak szép fokozatosan. Pár héttel előtte nyugodtan el lehet hozni, ha olyan fazonú a ruha. Ezek például szépek:

[link]

[link]

2022. ápr. 3. 12:18
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Nekem 19-20 hetesen ugrott nagyot a hasam mérete. Amelyik ruha (bő nyári ruhákat hordtam) 4 héttel előtte jó volt rám, az akkor fel sem jött. A második terhességem alatt 16-20 hetesen nőtt sokat, nem sokkal utána megállt a méret. Viszont már akkor azt hitték, hogy rögtön szülök vagy minimum ikrek (egyik sem volt igaz).
2022. ápr. 5. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
5%
Nincs nevetségesebb látvány egy terhes nőnél, aki menyasszonyi ruhába préseli magát... főleg, hogy mindet csak a gyerek miatt veszik el :D Vegyél fel amit szeretnél, úgyse fog érdekelni senkit a ruha, mit számít az ilyen esetben?
2022. ápr. 6. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Előtte vegyél közvetlenül.

Nekem 20-24. hét között hihetetlenül gyorsan ugrott egy nagyot a pocakom. Aztán megint egy kicsit stagnált. Szóval magyarul senki nem tudja, hogy neked pont mikor lesz egy-egy növekedési ugrás. Inkább előtte MAX 2 héttel nézzél valamit.

2022. ápr. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!