Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismama menyasszonyi ruha - mennyit fog nőni a hasam?
Figyelt kérdés
27 hetes kismama leszek az esküvő napján. Ti hogy vennétek ruhát? Előtte egy héttel, hogy biztos szépen álljon? Vagy egy hónappal előtte és megsaccoljátok, h mennyit fog nőni addig a pocak?2022. ápr. 1. 21:26
1/11 anonim válasza:
Nem úgy van, hogy viselősen nem esket a pap?
2/11 anonim válasza:
Nem írta sehol, hogy templomi.
Amúgy pedig a pap simán összead, ez a 21. század.
4/11 anonim válasza:
1-3 Nyughass már finomságos. Ha erről van szó mekkora erkölcscsősz leszel, különben meg kislányokra csorgatod folyton a nyálad.
5/11 anonim válasza:
Egyébként csak be kell írni a googleba hogy pregnant wedding dresses és rengeteg szebbnél szebb találat van és mindegyiken látszik hogy olyanok hogy bírják a méretváltozást (és egyébként még a szűkek is elasztikusak). Mivel nem az esküvő előtti napon vásárolják vagy varratják.
6/11 anonim válasza:
4.-re.
Attól, hogy legális korú, de fiatal lányokra bukom főleg, attól még van tartásom, és erkölcsös vagyok.
5.-re.
Ott tudod mi a trükk? Oldalt állítható és/vagy elasztikus a ruha.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Nekem 19-20 hetesen ugrott nagyot a hasam mérete. Amelyik ruha (bő nyári ruhákat hordtam) 4 héttel előtte jó volt rám, az akkor fel sem jött. A második terhességem alatt 16-20 hetesen nőtt sokat, nem sokkal utána megállt a méret. Viszont már akkor azt hitték, hogy rögtön szülök vagy minimum ikrek (egyik sem volt igaz).
9/11 anonim válasza:
Nincs nevetségesebb látvány egy terhes nőnél, aki menyasszonyi ruhába préseli magát... főleg, hogy mindet csak a gyerek miatt veszik el :D Vegyél fel amit szeretnél, úgyse fog érdekelni senkit a ruha, mit számít az ilyen esetben?
10/11 anonim válasza:
Előtte vegyél közvetlenül.
Nekem 20-24. hét között hihetetlenül gyorsan ugrott egy nagyot a pocakom. Aztán megint egy kicsit stagnált. Szóval magyarul senki nem tudja, hogy neked pont mikor lesz egy-egy növekedési ugrás. Inkább előtte MAX 2 héttel nézzél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!