Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszony megszabhatja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszony megszabhatja, hogy mit viseljek?

Figyelt kérdés

Azt kérte, hogy menjen mindenki hosszú ruhában....

Én meg a miniben érzem jól magam.

Szerintetek ezt így, ennyire jogos megszabni?

Nyilván akkor hosszúban megyek, de nem tetszenek magamon.

2022. ápr. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

Mondjuk nekem is az jut eszembe egy ilyenről, hogy úgy könnyű szépnek lenni, hogy mindnekit talpig ruhába burkolunk.

Most nem EZ A MENYASSZONY ellen szól, hanem tényleg azért szoktak ilyet kérni, meg xy ruhák hanyagolását, hogy ne vegyék el a rivaldafényt. Én ilyenkor max azt tudom megérteni, hogy a fehéret “tiltják” , hogy ne legyen keveredés.

De igazából egy menyasszonyi ruhában eleve kitűnik az ember még a miniszoknyák között is....

Na de nem az én dolgom.

2022. ápr. 7. 22:40
 42/59 Zsany85 válasza:
58%
Menyasszonyként annyit kértem, hogy a fehéren kívül bárki bármit felvehet. A ruha fazont nem szabtam meg érezze a vendég kényelmesen magát.
2022. ápr. 8. 06:36
 43/59 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, vergődhetsz még itt oldalakon keresztül, de nem értem mit nem értesz azon, hogy ez az Ő ESKÜVŐJÜK, azt kérnek a vendégektől amit akarnak. Nem tartoznak magyarázattal vagy egyébbel.
2022. ápr. 8. 09:56
 44/59 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, hogy csak kamus provokátor vagy, vagy tiszta bolond.

Nézz már meg mondjuk egy oscar gálát, a extrém feltűnősködőktől eltekintve a nők hosszú, földig érő ruhákban jelennek meg. Ők szerinted nem szépek?

2022. ápr. 8. 10:08
 45/59 A kérdező kommentje:

Oké, szépek, de valamiért zavarja ha mások is megmutatnak ezt-azt.

De azért szépen lepontoztátok a 42-est, aki azt írta, hogy csak a fehéret tette tiltólistára. Pedig az az átlagosabb. :)

2022. ápr. 8. 10:14
 46/59 anonim ***** válasza:
95%

De jó lenne ha látná ezt a pasid amit itt művelsz. Gyorsan megoldódna a probléma, nem kéne menned az esküvőre meg úgy általában már sehová sem vele.

Neked egyébként valamilyen személyiségzavarod van, hogy kényszeresen mutogatni akarod magadat? Vagy esetleg még nem töltötted be a 20. évedet? Egyébként felhívom a figyelmedet, hogy ez az oldal nem azért van, hogy viselkedésproblémás embereket erősítsen meg a baromságukban. Leírta pár kivétellel mindenki, hogy semmi alapja nincsen a vergődésednek. Ritka idegesítő egy seggfej vagy.

2022. ápr. 8. 10:26
 47/59 anonim ***** válasza:
95%

,,Pedig az az átlagosabb. :)"

Igen ez így van, meg általában az az átlagosabb, hogy ha meghívnak egy esküvőre és ott dresscode van annak megfelelnek az emberek és nem próbálják meg a menyasszonyt beállítani ökörnek amiért kért valamit. Meg az is átlagosabb, hogy nem pörgünk napok óta azon, hogy lesz egy nap amikor nem én leszek a központ.

2022. ápr. 8. 10:31
 48/59 anonim ***** válasza:
95%
Egy napig kibírhatnád azt, hogy nem mutogatod kényszeresen a virgácsaidat. Attól még jól áll egy hosszabb ruha, hogy nem nyomod más képébe... amúgy normális körökben nem is illik ilyen görcsösen lábmutogató miniben menni esküvőre vendégként.
2022. ápr. 8. 11:05
 49/59 anonim ***** válasza:
93%
Igen, amúgy amilyen mini ruhákban jár manapság pár csaj az esküvőkre, nem csodálom, hogy ezt kérte. Mindig van pár olyan, akinek a segge épphogy nem lóg ki. Én a sajátomon leszartam, jött mindenki amiben akart, felőlem aztán menyasszonyi ruhában is odaállíthatott volna valaki, akkor is én lettem volna a legszebb. És volt is pár nő, aki extrém miniben jött. Nekem nem volt para, mert tényleg nem tud érdekelni, de megértem ha valaki ezt nem akarja. Mert amúgy alapvetően nem illik ez a viselet egy esküvőre, akár polgári, akar egyházi.
2022. ápr. 8. 12:07
 50/59 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező ne is foglalkozz az itteni válaszolókkal. Nagy része elhízott gyeses kismama akiben már nincs meg a "csinos akarok lenni" érzés.
2022. ápr. 8. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!