Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony megszabhatja, hogy mit viseljek?
Azt kérte, hogy menjen mindenki hosszú ruhában....
Én meg a miniben érzem jól magam.
Szerintetek ezt így, ennyire jogos megszabni?
Nyilván akkor hosszúban megyek, de nem tetszenek magamon.
Mondjuk nekem is az jut eszembe egy ilyenről, hogy úgy könnyű szépnek lenni, hogy mindnekit talpig ruhába burkolunk.
Most nem EZ A MENYASSZONY ellen szól, hanem tényleg azért szoktak ilyet kérni, meg xy ruhák hanyagolását, hogy ne vegyék el a rivaldafényt. Én ilyenkor max azt tudom megérteni, hogy a fehéret “tiltják” , hogy ne legyen keveredés.
De igazából egy menyasszonyi ruhában eleve kitűnik az ember még a miniszoknyák között is....
Na de nem az én dolgom.
Nem tudom, hogy csak kamus provokátor vagy, vagy tiszta bolond.
Nézz már meg mondjuk egy oscar gálát, a extrém feltűnősködőktől eltekintve a nők hosszú, földig érő ruhákban jelennek meg. Ők szerinted nem szépek?
Oké, szépek, de valamiért zavarja ha mások is megmutatnak ezt-azt.
De azért szépen lepontoztátok a 42-est, aki azt írta, hogy csak a fehéret tette tiltólistára. Pedig az az átlagosabb. :)
De jó lenne ha látná ezt a pasid amit itt művelsz. Gyorsan megoldódna a probléma, nem kéne menned az esküvőre meg úgy általában már sehová sem vele.
Neked egyébként valamilyen személyiségzavarod van, hogy kényszeresen mutogatni akarod magadat? Vagy esetleg még nem töltötted be a 20. évedet? Egyébként felhívom a figyelmedet, hogy ez az oldal nem azért van, hogy viselkedésproblémás embereket erősítsen meg a baromságukban. Leírta pár kivétellel mindenki, hogy semmi alapja nincsen a vergődésednek. Ritka idegesítő egy seggfej vagy.
,,Pedig az az átlagosabb. :)"
Igen ez így van, meg általában az az átlagosabb, hogy ha meghívnak egy esküvőre és ott dresscode van annak megfelelnek az emberek és nem próbálják meg a menyasszonyt beállítani ökörnek amiért kért valamit. Meg az is átlagosabb, hogy nem pörgünk napok óta azon, hogy lesz egy nap amikor nem én leszek a központ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!