Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony megszabhatja, hogy mit viseljek?
Azt kérte, hogy menjen mindenki hosszú ruhában....
Én meg a miniben érzem jól magam.
Szerintetek ezt így, ennyire jogos megszabni?
Nyilván akkor hosszúban megyek, de nem tetszenek magamon.
Kérheti. Megteheted.
Az egészre kérte? Vagy csak a szertartásra?
Milyen a viszonyotok?
És ilyenkor kötelező szokott lenni “betartani”? Kilógni sem szeretnék ha a többiek hosszúban vannak.
Viszont azt sem szeretem ha “dirigálnak” nekem.
A párom áll távolabbi rokoni viszonyban a menyasszonnyal és családjával, én kísérő leszek csak a párom mellé.
Hát az esküvő tipikusan olyan esemény, aminél nem ritka a dress code, ha a pár ebben egyezik meg. Ezt vendégként igen erősen illik betartani. Ahol komolyabban veszik, ott pedig kötelező, és nem is engednek be, ha nem megfelelően jelensz meg.
Ha ennyire nehezedre esik, és nem is közeli ismerős, akkor köszönd meg a meghívást, és mondd, hogy nem tudsz részt venni. Párod pedig elmegy egyedül.
De, elmegyek és ha kell, felveszem a hosszút.
Csak szimplán nem értem mire jó az Őnagyságának, hogy megszabja ki mit viseljen?
Ha nekünk lesz esküvőnk, biztosan nem fogok dress code-ot alkalmazni...
Csak kicsit fura nekem ez. (Még sosem voltam esküvőn)
Jó, de keresztelőkön, ballagásokon, egyebeken sincs dress code.
Temetésen van, de ez hálisten nem olyan esemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!