Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony megszabhatja, hogy mit viseljek?
Azt kérte, hogy menjen mindenki hosszú ruhában....
Én meg a miniben érzem jól magam.
Szerintetek ezt így, ennyire jogos megszabni?
Nyilván akkor hosszúban megyek, de nem tetszenek magamon.
Neki így tetszik, ez az ő napja, s nagyon jó fej vagy, hogy alkalmazkodsz hozzá! ;)
Érezd magad jól!
És szerintetek hosszú ruhából illik olyan, ami oldalt majdnem combtőig fel van sliccelve?
A hosszú lábaim az erősségem, ezért fájlalom a minit:S
De, pl. keresztelőkön van. Bizonyos ruhákban nem illik megjelenni egy templomban. A miniruha pont egy ilyen dolog.
És vannak öltözködési iratlan szabályok szinte mindenhol. A leglazább munkahelyre sem ugrasz be szakadtan, de van, ahol megszabják azt is, mekkora lehet a szoknya, amiben mész, a férfiaknak meg 40 fokban is kötelező a nyakkendő. Szóval nem azt kérték tőled, hogy zsákruhát vegyél fel vagy legyél meztelen - annyit, hogy hosszú ruhában legyél, ami szerintük az ő rendezvényükhöz illik.
Ha nem tetszik, nem kell jelen lenned. Az esküvő nem rólad szól, főleg, hogy te kvázi csak a meghívott kísérője vagy - nem fognak kardjukba dőlni, ha nem mész, eggyel kevesebb ember kajáját kell kifizetni.
Ha neked lesz esküvőd, te is kérhetsz dolgokat a násznéptől.
Nem az van, hogy nem veszem fel, csak nem értem mire jó ez. Pláne, hogy nem egyházi szertartás lesz.
Én nem kérnék ilyesmit a násznéptől, max azt az egyet, hogy a fehéret mellőzzék a hölgyek.
De ha ez van, akkor ez van, elmegyek, a párom miatt.
És a felsliccelt ruhára ha nem kérdezek rá, nehogy nemet mondjon? És akkor odaéve mégsem vagyok szabályszegő, mert arról nem esett szó, hogy ne legyen felsliccelt?
Az azért megvan ugye, hogy ez a dolog nem rólad szól meg a te erősségeidről?
Ezt kérte a párod rokona, ha nem szeretnéd, hogy a párodnak kellemetlen legyen akkor csak kibírsz egy esküvőt a combod mutogatása nélkül.
Jézus! Nem arról van szó, hogy én legyek a központ, hanem hogy csinosnak érezzem magam.
Szóval, szerintetek egy hasonló illetlen lenne:
Hosszúnak hosszú
Normálisan kérte. Illik betartani.
Nyilván megszegheted, de ez az ő napja, had legyen az amit ő akar, főleg hogy nem kért lehetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!