Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszony megszabhatja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszony megszabhatja, hogy mit viseljek?

Figyelt kérdés

Azt kérte, hogy menjen mindenki hosszú ruhában....

Én meg a miniben érzem jól magam.

Szerintetek ezt így, ennyire jogos megszabni?

Nyilván akkor hosszúban megyek, de nem tetszenek magamon.

2022. ápr. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
96%

Neki így tetszik, ez az ő napja, s nagyon jó fej vagy, hogy alkalmazkodsz hozzá! ;)

Érezd magad jól!

2022. ápr. 7. 12:54
 12/59 A kérdező kommentje:

És szerintetek hosszú ruhából illik olyan, ami oldalt majdnem combtőig fel van sliccelve?

A hosszú lábaim az erősségem, ezért fájlalom a minit:S

2022. ápr. 7. 12:58
 13/59 anonim ***** válasza:
97%

De, pl. keresztelőkön van. Bizonyos ruhákban nem illik megjelenni egy templomban. A miniruha pont egy ilyen dolog.

És vannak öltözködési iratlan szabályok szinte mindenhol. A leglazább munkahelyre sem ugrasz be szakadtan, de van, ahol megszabják azt is, mekkora lehet a szoknya, amiben mész, a férfiaknak meg 40 fokban is kötelező a nyakkendő. Szóval nem azt kérték tőled, hogy zsákruhát vegyél fel vagy legyél meztelen - annyit, hogy hosszú ruhában legyél, ami szerintük az ő rendezvényükhöz illik.

Ha nem tetszik, nem kell jelen lenned. Az esküvő nem rólad szól, főleg, hogy te kvázi csak a meghívott kísérője vagy - nem fognak kardjukba dőlni, ha nem mész, eggyel kevesebb ember kajáját kell kifizetni.

Ha neked lesz esküvőd, te is kérhetsz dolgokat a násznéptől.

2022. ápr. 7. 13:02
 14/59 A kérdező kommentje:

Nem az van, hogy nem veszem fel, csak nem értem mire jó ez. Pláne, hogy nem egyházi szertartás lesz.

Én nem kérnék ilyesmit a násznéptől, max azt az egyet, hogy a fehéret mellőzzék a hölgyek.

De ha ez van, akkor ez van, elmegyek, a párom miatt.

És a felsliccelt ruhára ha nem kérdezek rá, nehogy nemet mondjon? És akkor odaéve mégsem vagyok szabályszegő, mert arról nem esett szó, hogy ne legyen felsliccelt?

2022. ápr. 7. 13:05
 15/59 anonim ***** válasza:
96%

Az azért megvan ugye, hogy ez a dolog nem rólad szól meg a te erősségeidről?

Ezt kérte a párod rokona, ha nem szeretnéd, hogy a párodnak kellemetlen legyen akkor csak kibírsz egy esküvőt a combod mutogatása nélkül.

2022. ápr. 7. 13:06
 16/59 A kérdező kommentje:

Jézus! Nem arról van szó, hogy én legyek a központ, hanem hogy csinosnak érezzem magam.

Szóval, szerintetek egy hasonló illetlen lenne:

[link]

Hosszúnak hosszú

2022. ápr. 7. 13:08
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
ez rendben van. ha akarod, nem látszik a sliccelése
2022. ápr. 7. 13:09
 18/59 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi! Akkor megállapodok egy hasonlóban.
2022. ápr. 7. 13:10
 19/59 anonim ***** válasza:
96%
Bármilyen rendezvényen szabhat meg dress code-ot a szervező / házigazda. Ha nem tetszik, nem kötelező menni.
2022. ápr. 7. 13:13
 20/59 anonim ***** válasza:
96%

Normálisan kérte. Illik betartani.

Nyilván megszegheted, de ez az ő napja, had legyen az amit ő akar, főleg hogy nem kért lehetetlent.

2022. ápr. 7. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!