Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan választottatok menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan választottatok menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Felesleges képeket nézegetned, mert beleszeretsz egy fazonba, vagy épp ruhába, de aztán rájössz, hogy neked nem olyan alkatod van, mint a fotókon/videókon szereplő modelleknek.

Menj el több szalonba, próbálj fel mindenféle fazont és stílust. Ha megvan, hogy mi tetszik saját magadon a legjobban (és nem a vállfán, nem a képen és nem máson) Akkor az adott fazonból és stílusból próbálgass tovább, amíg meg nincs az igazi.

Ha csak annyit leszel az esküvői ruhádban, amíg átvonulsz a templomon és eltáncolsz egy lassú táncot, mert aztán úgyis váltasz menyecskeruhára akkor egy kényelmetlenebb, de szebb darab is belefér. Ha viszont fontos, hogy jól mozoghass benne, akkor ennek megfelelőt válassz.

Vannak olyanok is, amikhez van lecsatolható uszály pl. hogy a templomban drámaibb legyen a megjelenés, és az esküvői fotózáson is jobban nézzen ki a ruha, de aztán tánc közben ne zavarjon majd.

Ja és nem tudod túl korán kezdeni. Mihamarabb kezd el járni a szalonokat.

2022. febr. 19. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Egyenruhában voltam, és a férjem is.
2022. febr. 19. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Én anno a google képek-ben bementem oda, hogy menyasszonyi ruhák (és utána írtam az évszámot, amiben jártunk).

Onnan mazsoláztam. Elképzeltem a középmagas, homokóra alkatomra több ruhát is, és az egyik nagyon a szívemhez nőtt rögtön.

(Annyi, hogy aztán nem szalonból vettem ki, hanem kép alapján megvarrattam, nagyon szép lett, passzolt rám, könnyed és friss volt. Nyári esküvő volt amúgy.)

2022. febr. 19. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmentem egy szalonba, aminek a stílusa tetszett és kb a 8.ruha volt az amibe megláttam magam és nem tudtam nem mosolyogni.
2022. febr. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!