Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan választottad ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan választottad ki a menyasszonyi ruhád?

Figyelt kérdés
Egy dolgot tudok csak, hogy szűk fazonú ruhát nem akarok. De ha nincs ezen kivül más elképzelés akkor hogyan válasszak? Egyáltalán engedik, hogy többféle fazonú ruhát probáljak fel? Vagy van azért egy limit ruhamennyiség amit felprobálhatok?
2020. aug. 29. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Ha Budapesten laksz, akkor érdemes egyszer végigsétálni a Nyugati-oktogon szakaszon, rengeteg esküvői ruhaszalon van. Van, ahol időpontot kell foglalni, és van ahol csak bemész és próbálhatsz.

Az időpont foglalósok közül általában a nagyobb szalonokban limitált a próbálható ruhaszám, a kisebbekben a készlet limitálja.

Aztán, ha már kb. tudod mi áll jól, akkor lehet neten is nézegetni.

2020. aug. 29. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első körben keress fotókat ruhákról pl pinteresten vagy valahol és gyűjts össze egy pár olyat ami tetszik. Ha mész a szalonba akkor ezeket mutasd meg és felpróbálhatsz több ruhát is, érdemes több fazont / stílust megnézni, hogy melyik lesz az igazi.

Én egyébként mióta az eszemet tudom van egy szilárd elképzelésem a ruhát illetően ( [link] ) tehát én egy fotót fogok mutatni ha oda kerül a sor de ha neked nincs konkrét elképzelésed még akkor érdemes körbenézni és több fajtát megnézni.

2020. aug. 29. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nézz képeket a neten, hogy lásd mi az, ami tetszik, és ami kizárt. Lehet, hogy ami képen tetszik, az nem fog jól állni, de biztosan van olyan is, amit akkor sem vennél fel, ha tökéletesen illene az alakodhoz. Ments le képeket, ahogy az előző mondta.

A legtöbb szalon honlapján vannak fent képek a náluk elérhető ruhákról. Nézd meg, hogy melyiknél vannak olyan stílusú ruhák, ami közel áll hozzád. Ha találsz konkrét modellt, ami nagyon tetszik, jegyezd fel a nevét. Mielőtt döntesz, nézd meg a szalon értékeléseit a neten.

Jelentkezz be próbára több helyre is. Ha nem bérelni, hanem vásárolni szeretnél, sok szalonban arra is van lehetőség. Vagy kereshetsz használt ruhákat másodkézből. A legtöbb esetben egyszer viselik a ruhát és tisztíttatva adják el, az eredeti ár töredékéért. Ha már tudod, milyen fazon áll jól, online is rendelhetsz. Ennél azonban nagy az esélye, hogy el kell vinned varrónőhöz, hogy tökéletesen rád igazítsák.

2020. aug. 30. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézz képeket neten, aztán menj el egy szalonba és próbálj több fazont. Nekem itt pl. egyértelműen kibukott, hogy a megálmodott lágy esésű ruha nem olyan előnyös rajtam. 2-3 helyen voltam, a végére egészen pontos elképzelésem volt már és egészen ehhez illőt sikerült is találnom.

A nagy és drága szalonok limitáltak, a kisebbekben inkább idő korlát van, de az alkalmazottak fel vannak készülve, két perc alatt az emberre húznak egy ruhát, így az első szalonban szinte mindent felpróbáltam a méretemben. Ebből tanul az ember, a következő szalonban már tudtam milyen fazont kerüljünk.

2020. aug. 30. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!