Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul választottam ezzel a menyasszonyi ruhával kapcsolatban?
Nàlunk is lenezik a törtfehéret a felmenök, nekem joforman a regi haborus idök jutnak rola eszembe a nagyik a fekete feher kepeken, van valami romantikus filingje az egesznek a motani modern pozolos képekkel szemben(söt anya regi menyasszonyi ruhajat akartam elöször felvenni is!:)totàl szolid egyenes szabasu ruha habos babos filing nelkül vékony nökre az összes csipke csak a fàtyol rajta(anya is vekony meg en is))
Mégis mindenki lebeszelt ilyenekröl.
NEKED ez tetszett a legjobban?
Egyebkent mekkora lesz a hasad marciusra, hany hetes leszel? Biztos h le kellene szoritani?
Ajjaj. Én sem vagyok biztos benne, hogy a hasaddal szép és kényelmes megoldás lesz a fűzős ruha. A pocakodnak lesz benne hely?
A színe miatt nem aggódnék. Ha neked ez tetszik, akkor mondd azt, hogy neked ez tetszik és egyébként sem lenne illendő hófehérben férjhez menned, hiszen már babát vársz. Ezt az idősebbek általában megértik. ;)
Rajtam rondán állt a tört fehér, mindig olyan mosatlan, nem az igazi érzésem volt, ha ilyet próbáltam, viszont egy alapelv szerintem kell, hogy legyen. Az pedig az, hogy az nem szabad hagyni, hogy az eladó befolyásoljon. Neki az az érdeke, hogy valamit kiválassz. Nem biztos, hogy megmondja a tutit. (Szerencsés persze, ha igen.)
Ahol én megtaláltam az álomruhám végül, ott a szalonos csaj minden ruhán ámuldozott mennyire gyönyörű vagyok benne, mintha rám szabták volna. Ha rajta múlik, mindet elhozom... :D
Nekem anno a férjem nagyanyja jött oda, és megkérdezte, hogy egyébként felvettem-e a vezetéknevét a férjemnek?
Mondtam, nem tartottam fontosnak. Van már nevem.
Most ez így baromi bunkón hangzik, de hát így van. A férjemnek egyébként pont annyi lett volna felvenni az én nevemet, ez csak szokás kérdése. Hát most én ezt a szokást megtörtem. Na bumm. Most én is megsértődhettem volna ennyi erővel, hogy te mé' nem veszed fel az én vezetéknevem, nem akarsz a családhoz tartozni?!
Azért meglepődött egy picit a nagyi, de hát most erre mit lehetett volna mondani? :D
Meg kell tanulnod kiállnod magadért és a döntéseidért. Egy ruha egy 10 pontos skálán max 1 pontot tesz ki. Na majd ha jön a gyerek :D Ne törődj velük, érezd jól magad a ruhában, és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!