Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni menyasszonyi ruhával kapcsolatban?
Linkelnétek olyan ruhákat ami olcsó és drága kategória....
Arra gondolok, hogy mondjuk 50-80 olcsó és 100-150-200 drága!
Árat is írnátok, megköszönöm. Ha vettétek hol vettétek stb!Mennyi volt azt is! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
kb ez, kb 50.000, bérelve
Kedves utolsó!Amit belinkeltél az egy Mori Lee ruha!Nálunk vidéken 75ezerért lehet bérelni!Ha hamisítványt bérelsz, az lehet kb olyan 50ezer :) Bocsi, h beleszóltam :)
Én csak bérlési árakat tudok az alábbi ruhákra:
1.Ez nálunk 45ezer Ft bérelve!
2. Ennek a bérlése 99ezer Ft
3.Az a bizonyos Mori Lee 75ezertért:
4. Ezeket pedig 85ezerért lehet bérelni nálunk, itt vidéken:
Bocsi, ha hosszúra sikeredett :) Ezek mind márkás, eredeti ruhák!Nemrég voltam ruhapróbán, júniusba lesz az esküvőm, azért tudom a pontos árakat :) Nekem amúgy a második lesz a ruhám, de 10ezer Ftot engedett is belőle a hölgy!amik ilyen drágák, azokban minden kiegészítő benne van, ami 45 ezer abba csak a menyaruha!
én itt találtam legolcsóbban szép, egyedi ruhákat:
a régi modelleket 40-60e-ért neked is adják, rád alakítják (mármint ollóval), de vannak új modellek is, azokat kölcsönözni lehet drágábban.
Szia!
Nekem ez a ruhám:
Sincerity Bridal ruha, úgy hiszem 2010-es modell
89.000,- volt vettem, boleróval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!