Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony megszabhatja, hogy mit viseljek?
Azt kérte, hogy menjen mindenki hosszú ruhában....
Én meg a miniben érzem jól magam.
Szerintetek ezt így, ennyire jogos megszabni?
Nyilván akkor hosszúban megyek, de nem tetszenek magamon.
Bakker, eleve egyházi szertartás lesz. Templomban mit akarod mutogatni magad? Értem, utána lagzi, de ha egyszer csupán ennyit kér, miért esik nehezedre megtenni puffogás nélkül, vagy otthon maradni?
Meg miként beszélsz már róla?:"Csak szimplán nem értem mire jó az Őnagyságának, hogy megszabja ki mit viseljen?"
Ismered egyáltalán? Ha így emlegeted el sem kell menned kísérőnek, süt belőled a rosszindulat, mivel érdemelte ezt ki? Gondolom ha a párod tudná, hogy így beszélsz a rokonáról 8aki gondolom az életében egy hangyányit nem ártott neked), nemhogy nem hívna el, de tán ki is hajítana a fenébe.
Én aztán senki lábára nem vagyok irigy, az enyém is hosszú, vékony, plusz a sok évi balett okán izmos, feszes, mégsem mutogatom kényszeresen. Én elégedett vagyok vele, ez a magánügyem, nem kell az állandó megerősítés, bónusz ha megkérnének rá, hogy hosszút viseljek, akkor megtenném 45 fokban is, vagy nem mennék el, ha akkora misspitsa volnék, mint te, aki azt képzeli minden, mindig róla szól és képtelen alkalmazkodni, helyén kezelni a dolgokat.
Lesznek még gondjaid a későbbiekben bőven, nem csak esküvőkön.
Szépek a lábaid, nagy kaland. Úgy tűnik ez az összes erősséged és itt vége is a dalnak, ergo nem kellene annyira büszkének lenni, mert nincsen mire, ha ennyire felszínes vagy.
Nem szeretem a bridezillákat (menyasszony szörnyetegeket). Részemről bazura nem érdekelt, ki miben jön. Felőlem farmer pólóban, vagy kisestélyiben is jöhettek volna a vendégek. A fotózáson a csodás egyedileg nekem varrott ruhához a hagyományos, szép cipőn felül volt fekete bakancs, bőrdzseki, minden, mert szeretem a nem hagyományos dolgokat. De a pofámról égne a bőr, ha egy napig nem tudnám más akaratát tiszteletben tartani, amíg nem kér irgalmatlan baromságot. De akkor is, inkább csak nem mennék, mondván nekem ez így nem fér bele, és volt már ilyen is.
Te meg direkt kiskapukat keresel, hogy mutogasd magad... Persze, hogy a menyasszony akar a legszebb, és a reflektorfényben lenni a saját esküvőjén. Nehogymár ez ilyen megvetendő, vagy problémás dolog legyen. Majd te férjhez mész mini ruhában, hogy mindenki a lábadat nézze, és senki nem szólhat majd be rá. Addig egyszer az életben viselkedj úgy, mintha nem te lennél a főszereplő mindenki életében.
35-írtam, hogy nem egyházi...
Nem ismerem a menyasszonyr, de a párom sem ismeri igazán, csak nagy lagzit akarnak és minden távoli rokont meghívnak, én meg a párom miatt megyek el.
Ennyi. Hosszú ruhám lesz, nem fogom mutogatni magam, csak nem értem a miértjét? “Meghívom és még meg is szabom mit vegyen fel.”
Nem is kell értened. A házigazda ezt szeretné, ennyi. Vagy elfogadod vagy nem mész. Mit kell értetlenkedni ezen??
Rendben, nem egyházi szertartás lesz, félreértettem, mea culpa.
Attól még a kérését be lehet tartani és továbbra sem a te lábaidról szól az egész. Ahogy az is visszás, hogy úgy jön le a mondandód, hogy nagy kegyesen persze hajlandó vagy betartani ha ez kell "őnagyságának". Be sem eresztene, ha tudná, milyen lekezelő módon nyilatkozol róla.
Megértened pedig továbbra sem kell, csupán elfogadni, vagy távol maradni, ha ez ilyen zavart okozott a kis fejedben.
Majd a te esküvődön, ha lesz, úgy alakítsz mindent, ahogy te szeretnéd, mert az, ott, akkor, rólad és a párodról fog szólni és talán nem értetlenkedik majd valamelyik szintén távoli rokon épp aktuális barátnője, hogy miért nem szeretnéd azt, amit, hanem tudomásul veszi, ahogy neked kellene, hogy például ne viseljen fehéret/vöröset, vagy nem viheti a gyerekét, vagy akármi kutyafüle, amit éppen kérésként tolmácsolsz a meghívottak felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!