Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nyári esküvőre ez a ruha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyári esküvőre ez a ruha nem illik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 3. 14:58
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
22%

#30 "Ez egyszerűen csak irigység meg prüdéria :)"

29-es vagyok, ez így van. de nem én személy szerint vagyok irigy vagy prűd, hanem a családtagok, rokonok, barátok köréből már csak statisztikailag is valószínűleg elég sok irigységre vagy prüdériára hajlamos ember lesz jelen az esküvőn.

nekem amúgy nagyon tetszik ez a ruha. de az, hogy mind az alak kiemelését, mind a fedetlenül hagyott bőrfelületeket tekintve bőven ráver egy átlagos menyasszonyi ruhára, az tény. (amit linkeltél, a téma szempontjából nem igazán releváns, tízezerből egy menyasszony mer bevállalni ilyet)

2021. márc. 4. 11:37
 32/42 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagyon szép ruha, de azt hittem ezt egy menyasszony kérdezi. Manapság rengetegen választanak nem fehér, egyszerűbb ruhát menyasszonyként. Sima vendégként szerintem ez túl sok. Világos is, hosszú is, díszített is. Persze lehet valami ultra elegàns amerikai stílusú, kastélyban tartott esküvőre jó, de egy tipik magyar vendéglős/sátras lagziba szerintem túlöltözés.
2021. márc. 4. 23:24
 33/42 anonim ***** válasza:
81%

#31 Azért releváns, mert néhányan itt úgy csinálnak, mintha a kérdező által linkelt képen egy hivatásos munkaruhája lenne, nem pedig egy szép alkalmi ruha. Ezért mutattam egy képet, amire már tényleg nem lehet mást mondani, mint azt, hogy közönséges és qrvás, csak hogy lássátok már a különbséget, de sokan nem látják. Végülis lényegtelen.

Egyébként senki sem olvasta el, amit a kérdező írt? :D Leírta, hogy a menyasszony nagy, habos-babos ruhában lesz, és nem egy tipikus sátras lagzi lesz, hanem elegáns esemény. Oda miért ne lenne megfelelő a ruha? Egy "királylányos", abroncsos habcsók ruha mellett biztos nem fogják azt gondolni, hogy a kérdező a menyasszony.

2021. márc. 5. 10:05
 34/42 anonim ***** válasza:
31%

#33 Szerintem is szép alkalmi ruha, csak nem mindegy, milyen alkalomra (ha az esküvőkkel sehogy sem jutunk dűlőre, nézzünk egy másik példát: egy ugyanilyen szabású fekete ruhát felvennél temetésre? valószínűleg nem, mert egy temetésen illetlenül sokat mutatna).

"Egy "királylányos", abroncsos habcsók ruha mellett biztos nem fogják azt gondolni, hogy a kérdező a menyasszony."

Nem azt fogják gondolni, hogy ő a menyasszony, azt fogják gondolni, hogy esküvőhöz nem illő módon kelt feltűnést.

2021. márc. 5. 10:15
 35/42 anonim ***** válasza:
77%

#34 Nah jó.... :D most te hoztál fel egy tök más témát. Hogy lehet még csak elméleti síkon is összehasonlítani egy temetést egy esküvővel?

A kérdező helyében az ilyen válaszok miatt már csakazértis felvenném a ruhát, hogy megpukkadjon mérgében az összes frigid erénycsősz.

2021. márc. 5. 11:16
 36/42 A kérdező kommentje:

Hogy lehet már összehasonlítani egy esküvőt egy temetéssel, úgy őszintén?

Az egyik helyen az emberek gyászolnak, a másikon pedig kiöltöznek, örülnek és buliznak hajnalig.

2021. márc. 5. 11:20
 37/42 anonim ***** válasza:
38%

Mivel az esküvő és a koktélparti közti különbséget nem sikerült felfogni, gondoltam, a temetés és koktélparti közti különbséget hátha sikerült.

Minden alkalomhoz más illik.

2021. márc. 5. 11:30
 38/42 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, csak éppen ez nem a szokásos templomi esküvő és sátras lagzi lesz, mulatóssal.
2021. márc. 5. 11:34
 39/42 anonim ***** válasza:
5%

A kérdező szavaiból azt vettem ki, hogy ez az esküvő nem a ma mindenki által megszokott lepukkadt babazsúr lesz, ahol a menyasszony az anyja ruhájában jelenik meg vagy valami fehér nyári ruhában, amiben más a tengerpartra megy strandolni.

Ez egy normális esküvő, nem valami kispórolt hitvány szar, amit egy random teremben lerendeznek, miközben a szavazóurna még ott a sarokban az előző választásokról. Ennek megfelelően a ruha is passzol a képbe, nem fogja elvonni a figyelmet a menyasszonyról, mert ő is normálisan öltözik fel, nem csak megússza a szertartást valami tescos lagzival.

Ha irigyek vagytok, az a ti dolgotok, ezen az oldalon divat mostanában sajnálni a pénzt egy tisztességes házasságkötésre és valamiért imád pár ember úgy házasodni, mintha egy elbszott keresztelőre menne, de egy normális lagzira ez a ruha tökéletes egy vendégnek. Nem fog kitűnni a násznépből egyáltalán.

2021. márc. 5. 13:00
 40/42 anonim ***** válasza:
80%

#39 Nem volt elég itt panaszkodni a kis esküvőt tartó emberekről: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv.. ?

Tényleg baromira fájhat neked az a bizonyos esküvő, ami a kérdésedet meg ezt a választ ihlette :D Nagyot rúghatott beléd a menyasszony.

2021. márc. 5. 13:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!