Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kb. hasonló menyasszonyi ruhám volt fehérben, vastagabb pánttal, abroncs nélkül, szóval tényleg érdemes utána járni a menyasszony milyen ruhában lesz.
Egyáltalán nem érdekelt ki miben van, de azért azon meglepődtem volna, ha valaki a ruhám tesójában jön el. :D
Nagyon szép ruha, de tényleg tudni kell viselni. Ahogy előttem írta valaki, fontos hozzá a szép tartás, meg persze nem áll jól minden testalkatnak, de ahogy írod, neked ezzel nem lesz problémád.
Aki azon problémázik, hogy a kérdező szebb lesz mint a menyasszony, az indokolja már meg azt, hogy ez miért 100%-ban a kérdezőn múlik? Ha egy nő sokkal csinosabb az átlagnál, a férfiak többsége rajta fogja legeltetni a szemét ígyis-úgyis. Vagy zsákot kellene húznia a fejére, nehogy túlragyogja a menyasszonyt?
Ha a menyasszonyt zavarja, hogy valaki szebb vagy vékonyabb tőle, akkor az esküvő előtt neki is módja lenne változtatni a dolgain. Normális étrend, sport, egy jó kozmetikus. Az úgynevezett csúnya nők ritka kivételtől eltekintve azért csúnyák, mert igénytelenek a külsejükre...
#28 #29 Ez egyszerűen csak irigység meg prüdéria :)
A ruha nagyon szép, a kérdező írta, hogy nem templomi szertartás lesz, hanem egy rendezvényhelyszínen.
Egyébként szét lehet nézni az esküvői ruhás oldalakon, milyen ruhákat terveznek a menyasszonyoknak, némelyik úgy néz ki benne, mint egy közönséges olcsó lotyó.
Szerintem össze sem lehet hasonlítani a kérdező ruhájával, és mégegyszer, ez egy menyasszony ruhája volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!