Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám és a nagyim szerint közönséges, meg hogy "kint lenne belőle a hátad".
Ráadásul nem is lesz templomi szertartás, egy rendezvényhelyszínen lesz az egész.
A #4-es félig leírta amit én is akartam.
A ruha önmagában jó...a modellen!
Ehhez a ruhához elengedhetetlen a valós vékonyság (a mellméret annyira még nem is befolyásoló, dupla C, vagy kisebb D méretig még oké), csontos váll, szép bőr, jó tartás.
Valamint szintén fontos a haj. Egy tipikus "esküvőre megyek" frizkó ehhez a ruhához borzalmas! Természetes, kiengedett (nem összefogott, nem font, nem lakkozott, szimplán kiengedett), enyhén fésült haj illik csak hozzá, más már nem.
169 cm és 48-49 kg vagyok.
A hajam mindig kiengedve van, kivéve, ha már "hajmosásra érett", mert akkor fonva hordom. De nyilván esküvőre nem 2-4 napos hajjal megyek. :)
A hossza miatt szerintem úgyis kéne varrónőhöz vinnem, a melltartó kérdést úgy oldanám meg, hogy esetleg oda varrjon "bélést", ha nem lenne benne alapból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!