Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő álma a nagy, fényes esküvő?
Sosem akartam nagy esküvőt, nincs nagy családom (legalábbis nem sok emberrel tartom a kapcsolatot), sok barátom, és én is utálok szerepelni, nem vágyom rá, hogy körberajongjanak. Vallásos sem vagyok, így a templomi esküvő sem fontos számomra.
Az ideális az lenne, ha elmennénk és aláírnánk a szükséges dokumentumokat két tanú jelenlétében mindenféle felhajtás nélkül, aztán meghívnánk a szűkebb családunkat egy drágább, nevesebb éttermi vacsorára/diszkrét (cigányzenétől, táncolástól, ajándékoktól mentes) ünneplésre, egy másik nap pedig a közeli barátokkal ugyanezt, esetleg több ivással, kevésbé diszkrét ünnepléssel.
Nem, nálunk inkább a vőlegényem akart nagy lagzit. De lebeszéltem róla. Nem tudtam magam elképzelni egy hagyományos rántotthúsos, kerítésszaggató pálinkás, menyasszonytáncos, vonatozós, mulatós buliban, ennél én mindig sokkal városibb voltam, távol áll tőlem ez a világ. Meg a habcsókruhák sem tetszenek.
Nekünk szűk körű aláírás és uzsonna lesz a családdal, aztán nagy, de kötetlen bulizás a barátokkal. Vőfély, esküvős játékok meg aranyeső nélkül.
"Ezért pl. a bevonulás rész aggaszt a leginkább, azt jó lenne valahogy kiváltani vagy megúszni"
Én pl. a férjemmel vonultam be, kézenfogva. Nagyon megható volt, nekem sem tetszik a színpadias magányos/apa által kísért (amikor "átad" az új "gazdámnak", a vőlegényemnek) bevonulás.
Nem.
Én sosem akarok esküvőt. Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!