Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden nő álma a nagy, fényes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő álma a nagy, fényes esküvő?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 00:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
Egy korábbi válaszra reagálva először is: nem mindenki agyatlan akinek nagy esküvő az álma. A mi esküvőnk kb 80 fős lesz. De ennek a 80 főnek a 90%-át a család teszi ki, mivel az én családom 40 fős, páromé kb 30. Ehhez jön még pár jó barát. Hogy teszel igazságot, kit nem hívsz meg? Mindkettőnk családjával jó és szoros a viszony. Nem vagyok attól rosszabb ember, hogy igenis a családdal szeretném megünnepelni ezt a napot. De úgy látom, a kérdés arra megy ki, hogy a kéttanús, meg kis esküvőt tartó párokat piedesztárra emeljük, aki meg nagy esküvőt tervez, az agyatlan p*csa...
2021. jan. 21. 12:00
 22/27 anonim ***** válasza:

Sosem akartam nagy esküvőt, nincs nagy családom (legalábbis nem sok emberrel tartom a kapcsolatot), sok barátom, és én is utálok szerepelni, nem vágyom rá, hogy körberajongjanak. Vallásos sem vagyok, így a templomi esküvő sem fontos számomra.

Az ideális az lenne, ha elmennénk és aláírnánk a szükséges dokumentumokat két tanú jelenlétében mindenféle felhajtás nélkül, aztán meghívnánk a szűkebb családunkat egy drágább, nevesebb éttermi vacsorára/diszkrét (cigányzenétől, táncolástól, ajándékoktól mentes) ünneplésre, egy másik nap pedig a közeli barátokkal ugyanezt, esetleg több ivással, kevésbé diszkrét ünnepléssel.

2021. jan. 21. 13:27
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
Mindenki le lett pontozva akinek igen... :D Szánalmas.
2021. jan. 21. 13:34
 24/27 anonim ***** válasza:
36%

Nem, nálunk inkább a vőlegényem akart nagy lagzit. De lebeszéltem róla. Nem tudtam magam elképzelni egy hagyományos rántotthúsos, kerítésszaggató pálinkás, menyasszonytáncos, vonatozós, mulatós buliban, ennél én mindig sokkal városibb voltam, távol áll tőlem ez a világ. Meg a habcsókruhák sem tetszenek.

Nekünk szűk körű aláírás és uzsonna lesz a családdal, aztán nagy, de kötetlen bulizás a barátokkal. Vőfély, esküvős játékok meg aranyeső nélkül.

2021. jan. 21. 20:01
 25/27 anonim ***** válasza:

"Ezért pl. a bevonulás rész aggaszt a leginkább, azt jó lenne valahogy kiváltani vagy megúszni"

Én pl. a férjemmel vonultam be, kézenfogva. Nagyon megható volt, nekem sem tetszik a színpadias magányos/apa által kísért (amikor "átad" az új "gazdámnak", a vőlegényemnek) bevonulás.

2021. jan. 22. 18:21
 26/27 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

Én sosem akarok esküvőt. Semmi értelme.

2021. jan. 22. 19:42
 27/27 anonim ***** válasza:
49%
Én még csak 22 éves vagyok, igaz van barátom 4 éve, 2-3 év múlva szeretnénk esküvőt, de mi se szeretnénk nagyot. Én legszívesebben a polgári szertartást egy szép helyszínen tartanàm kint a szabadban csak ugye kell oda a jó időjárás is :D mi is csak a szűk családi kört szeretnénk összehívni és utána vacsora egy szép étteremben. Nekem elég lenne egy szép fehér alkalmi ruha, nem kellene a habos-babos. Amúgy nem szeretünk mi se szerepelni :)
2021. jan. 23. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!