Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptemberi esküvőt érdemes elhalasztani a koronavírus miatt? Vagy addigra ugye már minden lecseng és úgy ünnepelhetünk ahogy terveztük?
Kérdezd meg ezt az ezotéria rovatban!
Ott vannak jövendőmondók és jósok.
Ezt a világom senki nem tudja. Vam aki szerint ujra és ujra felüti majd a fejét ősszel és jövő tél végén is, szoval X.
De nekem van ilyen ismerisom aki a juniusit atrakta augusztusra egy szerdai napra,mert nem érdkeli semmi csak legyen esküvő idén és kész. Én, mint vendég ezz gáznak tartom.... egyrész vetek ki 2 nap szabit kb emiatt vagy csak a negyedén vagyok ott, másrészt nekem fura ha valaki ennyire görcsösen akarja.
Szeptemberre állítólag érkezik a vírus következő hulláma.
Én biztos nem tartanék nagy esküvőt, mert nem szeretném, hogy a nagy napom egy haláli "vírusparty"-ba csapjon át. Inkább két tanú, kis esküvő.
Sajnos sokan vannak hasonló helyzetben. Az első tippek ugye azt mondták, hogy nyáron lecseng a dolog, de azóta már volt, aki azt mondta, júliusban tetőzik.
Semmiben nem lehetünk biztosak, én inkább áttenném. Egyszerűen amiatt, mert több, mint egy hónapja tart a vírus és még mindig nő a megbetegedések száma. Már hogy napról napra egyre többel nő. Szóval szerintem nem lesz valami hamar vége.
De tegyük fel, hogy július-augusztusban vége is lesz a dolognak - én biztos nem megyek még szeptemberben sehová, nemhogy esküvőre. Érdemsebb inkább átteni sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!