Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A lagzin étkezés előtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lagzin étkezés előtt egy kis meglepetésre gondoltunk minden vendég tányérjára. Szerintetek flancolás?

Figyelt kérdés

Lila dekorú esküvőnk lesz, és a páromnak felvetettem, hogy mi lenne, ha a vendégek tányérjára egy kis jelképes fogadó meglepetést tennénk. Egy-egy ilyen dobozkába rejtenénk bonbont és mindenkinek egy különböző, kedves idézetet egy szép kis esküvői mintás cetlin, amit a párommal aláírnánk.

[link]

A vőlegényemnek nagyon tetszett az ötlet, az anyósom viszont felhördült, hogy mi ez a felesleges flancolás... Holott természetesen nem is ő fizetné vagy készítené el. Nem az ő szava lesz a meghatározó, de már kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ti örülnétek egy ilyen kis meglepinek, vagy giccsnek éreznétek? Azt semmiképp sem szeretném.

2017. aug. 21. 18:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm esküvőjén volt hasonló, de ott ültetőkártyaként funkcionált. Ez úgy nézett ki, hogy volt egy fehért dobozka amint rajta volt a név és benne az édesség.

Ha belefér a költségvetésbe szívetek joga, hogy mit csináltok. Én olyan közömbös vagyok ezzel kapcsolatban. Aranyos gesztus, de meg lehet lenni enélkül is.

2017. aug. 21. 18:55
 2/17 A kérdező kommentje:
Kis esküvő lesz, tehát az a három doboz Raffaello és a két kinyomtatott lap az idézeteknek nem nagy összeg, a dobozkák pedig szintén filléresek, mert DIY termék, tehát nekünk (nekem) kellene összerakni.
2017. aug. 21. 19:00
 3/17 A kérdező kommentje:
Ültetőkártya nem lesz, már az alacsony létszám miatt sem.
2017. aug. 21. 19:01
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nagyon kedves, szép dolog én biztosan örülnék neki. Anyóspajti minek szól bele a ti esküvőtökbe, főleg, hogy nem is ő finanszírozza? Ennél nincs nagyobb gondja? Szerintem vele kicsit húzzátok meg a vonalat, nehogy a fejetekre nőjön a házasság után.
2017. aug. 21. 19:03
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Az utóbbi időben divatos lett köszönetajándékkal fogadni a vendégeket, ami már eleve ott várja az asztalon őket, vagy esetleg búcsúzóul a lagzi utáni süticsomaggal együtt egy kedves apróságot adni emlékbe. Legalábbis, én eddig akárhány esküvőn voltam, mindig volt valami- a már-már klasszikusnak számító hűtőmágnestől kezdve az ifjú pár nevével fémjelzett buborékfújón keresztül az ültetőkártyaként is szolgáló névre szóló felespohárig igen sok mindennel találkoztam már, és szerintem aranyos, kedves gesztus. Ugyanezt mondom neked is, ha te szeretnéd, ha nektek tetszik, akkor csináljátok nyugodtan, vannak már emberek, akiknél ez szinte magától értetődő, hogy van :)
2017. aug. 21. 19:11
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Már a mi 7 èvvel ezelőtti esküvőkön is volt köszönő ajándèk. Ez nem flancolás, a legtöbb lagzin van ilyen.
2017. aug. 21. 19:33
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Ez szerintem egy kedves gesztus, és gyakorlatilag ingyen van.
2017. aug. 21. 19:39
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
nem, szerintem kedves inkább
2017. aug. 21. 20:25
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Ha tetszik neked csináld meg. A saját kedvedért. Rajtad kívül senkit nem fog érdekelni (max. ha valaki épp ötleteket gyűjt a saját lagzijára).
2017. aug. 21. 20:46
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
A Raffaellonak nem túl elegáns a csomagolása, ahelyett mást választanék. Azt gondold át, hogy lesz aki azonnal megeszi, esetleg összegyűri a csomagolást stb, és még a vacsora előtt szemét lesz az asztalon, ami hát nem annyira szép látvány.
2017. aug. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!