Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet aktuális hírekről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vik1122 kérdése:

Lehet aktuális hírekről beszélni a pároddal étkezés közben?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Magyar emberevés közben nem beszél!
2017. jún. 14. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Az elsö hülyeséget ír! Egy étkezés síri csönben igencsak nyomasztó és kellemetlen dolog.

Evés közben lehet beszélgetni, de akkor nem problémákat tárgyalunk meg, mert idegesen nem lehet jóízüen enni.

Aktuális hírekröl is lehet vele beszélni, de nem evés közben, hanem amikor mindketten a témára figyelünk.

2017. jún. 14. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

2# "emberevés" ez egy szóvicc.

Hát egy normális párkapcsolatban egymás között akkor és arról beszélek amikor és amiről akarok.

2017. jún. 14. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Az ég világon bármiről elbeszélgetünk evés közbe,csak neki férfi létére nincs olyan jó gyomra mint nekem,szóval ha a gyereknek éppen hasmenése volt azt nem evés közbe részletezem neki.
2017. jún. 14. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm azt szokta mondani, felőle szarról is lehet beszélni, csak ne az ő tányérján legyen. De nem mindenkinek ilyen jó a gyomra. Az enyém pl nem ütközik meg semmin, de hanyagolom is a gusztustalan dolgokat.
2017. jún. 14. 19:55
 6/10 anonim válasza:
0%

Aki engem evés közben beszéltetni akar azt elküldöm a .....-jába.

Szeretem nyugodtan, csendben megenni a kajámat.

2017. jún. 14. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
2-es. Ezert van a "jo ebedhez szol a nota" :D
2017. jún. 14. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze. Én utálom, mikor csak a szürcsögés, nyammogás meg nyálmozgás hallatszik.
2017. jún. 14. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:

"2-es. Ezert van a "jo ebedhez szol a nota" :D"

Akkor már el is megy az étvágyam, mert szerintem boorzalmas ez a müsor. (Akinek tetszik, az hallgassa, de engem ki lehet vele zavarni a világból!)

Fogyókúrának ugyan jó lenne, ha nem tudnám megenni emiatt az ebédet, csak nekem éppen semmmi szükségem a fogyásra XD

2017. jún. 15. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha elkezd nekem Gyurbánról meg Orcsányról regélni vagy a migránskérdést ,gazdasági mutatókat elemezni miközben békésen táplálkoznék ,ráborítom a tányért :D
2017. jún. 17. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!