Ki jöhet két ember étkezése 50 ezer forintból egy hónapban?
Igen. Még átlagosnál nagyobb étvággyal is, a plusz kalória nem kerül sokba, ha a megfelelő tápanyagbevitel (a kalóriát kivéve) megvan.
Persze akármilyen igények nem férnek bele, de egy kellően bőséges, egészséges, finom (bár ez ízlés dolga) étrend igen. Nem akárhogy, némi igyekezet, odafigyelés azért kell, de megoldható, szinte mindenféle étrendhez, úgy értem, hogy simán ki lehet zárni komplett tápanyagcsoportokat (pl. nálam minden olcsó szénhidrát kiesik, a zöldségeket kivéve), aminél egyesek azt gondolják, hogy megdrágítja az étrendet.
Simán. A nyugdíjasok ennél jóval kevesebből megoldják. Ők még tudják, hogy kell spórolni.
Ha nem költesz nasikra, üdítőkre és hagyományos, valódi ételeket készítesz simán kijön.
persze. bár ne így próbáld ki a szarvasgombát meg a lazacot :D
de ha átlagos igényeitek vannak, akkor szerintem kijön, minden további nélkül.
Igen ,én egyedül vagyok,20-30 ezret költök és sokat eszem .Nem krumplit kenyérrel .
Annyi a titok szerintem,hogy én zöldségekből idénynek megfelelőt veszek,sok tojást, húst ha van valami jó kis akció szép húsra,akkor előr ebetárazok,lefagyasztom . Csont az filléres tétel,én nagyon sok levest főzök mert imádom ,és csontból a legfinomabb .
Ami iszonyat viszi a pénzt ,és nem is gondolná az ember felétlenül :
Felvágottak,kenyér,tej ,joghurtok,nasik,kajarendelés . Mióta ezekről leszoktam majdnem megfeleződött a kajaköltségem .. (előtte 60 is simán elment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!