Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti összejönnétek olyan pasival, aki utál enni?
Figyelt kérdés
Tényleg nem szeretek, egyszerűen van 2-3 olyan kaja, amit ha megeszek egy étteremben jó drágán az ízlik, de semmiből nem szeretek sokat enni, sőt... Általában 1 szelet hús és 2-3 kanál köret nekem már olyan szinten sok ebédre, hogy gyakran azt is meghagyom, mivel már émelygek a telítettségtől és néha elfog a hányinger érzet. Meg néha eszek levest, ha ízlik. Mivel emellett kondizok is, így arra sajnos nincs pozitív hatással, de nem tudok ellene mit tenni. Sosem értettem azokat az embereket, akiknek önmérsékletet kell tanúsítaniuk az evésben. Bizonyos ételek szagától meg szó szerint rosszul vagyok.
Inkább menj el egy pszichológushoz, ha már attól is hányingered van, ha rá kell nézni egy kajára.
Vagy pedig összekeversz itt mindent!
Azzal nincs gond, ha az ember tudja, hogy neki mennyi kajára van szüksége, tudja a mértéket, a határt és nem zabálja magát tele hányásig.
2017. aug. 13. 16:22
2/13 anonim válasza:
Nem hiszem. Én szeretek enni. De szinte mindenki diétázik, tuti, találsz ilyen lányt.
2017. aug. 13. 16:23
3/13 anonim válasza:
Én ezt nem bírom értelmezni,hogy valaki utál enni. Ha bemutatsz egynek, megmondom , hogy járnék-e vele. Elolvastam a kérdés kifejtését is, de nekem ez így fura, eléggé nehezemre esik elképzelni.
2017. aug. 13. 16:25
4/13 anonim válasza:
Én se szeretek kifejezetten enni, mondjuk én nem vagyok válogatós, csak pá kaja van amit nem eszek meg. Inkább arról van szó, hogy leginkább azért eszem, mert muszáj. Nem szeretek túlzottan főzni, eltakarítani főzés után, rendet rakni meg alapanyagokat előkészíteni kifejezetten utálok. Étel intolerancia miatt sok ételt nem is ehetek, szóval emiatt se a kedvenc tevékenységem.
Szóval nálam semmiképp se lenne kizáró ok.
2017. aug. 13. 16:43
5/13 anonim válasza:
Kizárt! Imádok enni, főzni, sütni is.
2017. aug. 13. 17:25
6/13 anonim válasza:
Nem zavarna. Aki meg azzal indokolja a nemet, hogy nem mert ő imád enni, annak üzenem, két párkapcsolatban élő embernek nem nő össze a gyomra, attól még, hogy az egyik keveset eszik, a másik zabálhat annyit amennyit akar, lol.
2017. aug. 13. 18:03
7/13 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a kapcsolathoz, hogy egy pasi mennyit eszik. Annyit és azt egyen, amit akar, ami neki jólesik, én nem problémáznék ezen semmiképp.
2017. aug. 13. 18:24
8/13 A kérdező kommentje:
#7: Szerintem viszont nagyon is van köze egy kapcsolathoz, főleg az elején, amikor az alkatomon (nagyon vékony vagyok) is látja a csaj, hogy közel sem féltem a gyomromat.
2017. aug. 13. 18:44
9/13 anonim válasza:
A főzés egyfajta alkotás. Alkotni pedig senki sem szeret a fanyalgóknak. Sokkal inkább a sikerélmény az, ami további alkotásokra buzdít. Én szeretek enni. Nagyokat, jóízűeket. A feleségem meg imád nekem főzni, mert ha véletlenül nem is dicsérem meg, látja rajtam, hogy mennyi örömöm telik benne.
(Hízástól nem kell tartanom, mert lemozgom, ami felesleges.)
2017. aug. 13. 18:54
10/13 anonim válasza:
9# Akkor nem kell felnie a kerdezonek, mert en is es meg vannak jo paran masok is nok, akik nem szeretnek es nem is foznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!