Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek a pasival a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek a pasival a helyemben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja közös ismerős által megismertem egy pasit, aki egy volt-iskolatársam párja volt már 8 éve. Már kezdetektől fogva láttam rajta, hogy nagyon szimpatizált velem, volt már olyan is, hogy egy buliban véletlenül összefutottunk, akkor mondta, hogy találkozni szeretne velem, megérintett, flörtölt velem, közben a barátnője hívogatta telefonon, mert elég féltékeny volt.

Ezután még együtt voltak egy hétig, majd a pasi szakított a lánnyal, és utána nálam próbálkozott, de mondtam neki, hogy ne siessük el a dolgot, mert még korai lenne. Nagyon teper nálam, minden nap ír, de tartok tőle, hogy csak a szakítást akarja velem feledtetni. Erre azt mondta, hogy már évek óta xar volt a kapcsolatuk. Próbáltam vele erről beszélni és azt mondta, hogy amikor még csak 1 éve jártak a lány megcsalta őt (csókolózott egy másik pasival), aztán a pasi csalta meg a lányt, megpróbálták már külön is, de mégis visszataláltak egymáshoz, mert rájöttek, hogy még tart a szerelem. De azt mondja most már nem érzi ezt, amikor meglátja vagy beszél vele. Meg hát kérdeztem ezt is hogy miért volt megcsalás, ha szerették egymást, erre az volt a válasza, hogy fiatalok voltak (28 éves amúgy).

Hát nem tudom mit gondoljak, szerintetek?

2016. okt. 17. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
"megérintett, flörtölt velem, közben a barátnője hívogatta telefonon, mert elég féltékeny volt." - láthatóan okkal. Nem sok gerinc szorult a pasiba, én simán lepattintanám, nem vagyunk már kamaszok, hogy majd mellettem felnő, stb... Nagyon nagy a korkülönbség? Azt látom, hogy jóval fiatalabb vagy, na de pontosan mennyivel?
2016. okt. 17. 17:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, nem tudom számít-e... De a szakítás után a Facebookon se változtatott semmit. Szóval még ott virított, hogy "kapcsolatban XY-nal". Utána az exbarátnő letörölt mindent, ami a pasival kapcsolatos, a pasi is letörölte a képeket, DE 1 kép amin együtt vannak még mindig megvan nála. Ezt se igazán értem, nem vagyok Facebook függő, de ha nekem tud írni, meg magáról rak fel képeket, meg ilyen meg olyan rossz volt a kapcsolata, akkor miért nem töröl tényleg mindent? Ha nekem valami rossz és fájdalmat okozott, akkor arról nem hagyok "emléket", nem?
2016. okt. 17. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja nem, én 25 vagyok, általános iskolában volt osztálytársam az exbarátnő.
2016. okt. 17. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Hmm... bocsi, fiatalabbnak gondoltalak...

Jó duma a pasi részéről, hogy azért voltak gerinctelen gyűrűsférgek, merhogy fiatalság, de akkor a mostani viselkedését, amit veled művelt a barátnője mellett, ugyan mivel magyarázza? A véleményem változatlan; olyan pasival nem jönnék össze, akinem 28 év alatt nem sikerült gerincet növesztenie.

2016. okt. 17. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. okt. 17. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Már egy jó pár férfitól hallottam indításkor, hogy először a barátnőm csalt meg, aztán én is őt. Végül mindig kiderült, hogy csak a pasi tette, de kellett egy érv, hogy ő valójában tiszta, kikezdett veled, amúgy is a barátnő sem megbízható ecc. Nekem nem tűnik túl őszintének ez a srác.
2016. okt. 17. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!