Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek a pasival a helyemben?
Pár hónapja közös ismerős által megismertem egy pasit, aki egy volt-iskolatársam párja volt már 8 éve. Már kezdetektől fogva láttam rajta, hogy nagyon szimpatizált velem, volt már olyan is, hogy egy buliban véletlenül összefutottunk, akkor mondta, hogy találkozni szeretne velem, megérintett, flörtölt velem, közben a barátnője hívogatta telefonon, mert elég féltékeny volt.
Ezután még együtt voltak egy hétig, majd a pasi szakított a lánnyal, és utána nálam próbálkozott, de mondtam neki, hogy ne siessük el a dolgot, mert még korai lenne. Nagyon teper nálam, minden nap ír, de tartok tőle, hogy csak a szakítást akarja velem feledtetni. Erre azt mondta, hogy már évek óta xar volt a kapcsolatuk. Próbáltam vele erről beszélni és azt mondta, hogy amikor még csak 1 éve jártak a lány megcsalta őt (csókolózott egy másik pasival), aztán a pasi csalta meg a lányt, megpróbálták már külön is, de mégis visszataláltak egymáshoz, mert rájöttek, hogy még tart a szerelem. De azt mondja most már nem érzi ezt, amikor meglátja vagy beszél vele. Meg hát kérdeztem ezt is hogy miért volt megcsalás, ha szerették egymást, erre az volt a válasza, hogy fiatalok voltak (28 éves amúgy).
Hát nem tudom mit gondoljak, szerintetek?
Hmm... bocsi, fiatalabbnak gondoltalak...
Jó duma a pasi részéről, hogy azért voltak gerinctelen gyűrűsférgek, merhogy fiatalság, de akkor a mostani viselkedését, amit veled művelt a barátnője mellett, ugyan mivel magyarázza? A véleményem változatlan; olyan pasival nem jönnék össze, akinem 28 év alatt nem sikerült gerincet növesztenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!