Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan pasival, aki alvilági?

Figyelt kérdés

Elsőre nyilván nagyon taszítóan hangzik, de: Nagyon intelligens, tanult, több nyelven beszél, tisztességes munkája van, csak van egy kis másik oldala a származása miatt, vannak kapcsolatai, sokan ismerik a családja által. Teljesen hétköznapi módon éli az életet, leszámítva, hogy pl van fegyvere, be van kamerázva a lakása, ismeri a rendőröket és sok másik alvilági embert. Külföldön volt hadseregben és nagy vágya volt hogy rendőr legyen, de a családja miatt nem lehetett.

Igazából nem tudom mit tegyek, mert rég éreztem ilyen vonzalmat férfi iránt, viszont mikor elmondta ezeket, kicsit megijedtem. Mondta, hogy a nők gyakran emiatt hátrálnak meg, és megérti ha ezek után nem szeretnék semmit. Rám bízta, hogyan döntök.

Tudom, hogy engem sosem bántana, ez nyilvánvaló. De azt nem tudhatom, hogy pl miatta valami ellensége vagy ilyesmi nem találna-e meg ha úgy van...

Mit gondoltok?

2015. jún. 29. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon korrekt, hogy elmondta, innen pedig alaposan át kell gondolnod mit szeretnél.

Ne mástól várd a döntést, mert később nem hibáztathatsz senkit. Írd le magadnak pro és kontra, mi szól mellette, mi ellene. Kívánom jó döntést hozz, sok sikert :)

2015. jún. 29. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Voltam ebben a helyzetben... és nemet mondtam. Nagyon vonzó személyiség volt, de én nem tudnék így élni. Eleve (hiába nem tudni soha előre, meddig tart) arra gondolok, ha egyszer gyerekünk lenne és egyik este nem jön haza apa mert... lelőtték...lesittelték...bujkálnia kell. Nekem is szenvedés, de mást nem tehetek ki ennek és őszintén, magamat sem szeretném.

igazából önző vagyok, mert azt akarok, hogy a férfi akit szeretek mindig velem legyen és ne sodorja veszélybe magát - de mindenki más. Neked kell tudnod.

2015. jún. 29. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Akármilyen álomférfi, örök rettegésben élni nem az igazi. Tök mindegy miért, és hogy kinek a hibája/nem hibája.

Sajnos ebből nincs visszaút, megnézném azt a "tisztességes mubnkát" is közelebbről...mert ha annyira tisztességes lenne, azaz kilépett volna, akkor miért kellene a fegyver? A mai alvilág egy része már pontosan olyan, mint amilyennek leírtad ezt a férfit: kívülről tisztességes üzletember, ez az üzlet a "front", ami alatt meg megy a sokkal jövedelmezőbb, ámde illegális tevékenység. Még csak nem is feltétlenül mondjuk emberkereskedelem, csak mondjuk kamionról leesett márkás cuccokat csempésznek be az országba. ÁFÁ-t/adókat elkerülnek, offshore cégekbe mentik a pénzüket...

No és persze ha eközben valakinek a tyúkszemére lép, könnyen a képbe kerülhetsz te is. Olyan pedig sajnos csak a filmekben van, hogy mindig mindenki megmenekül, meg Liam Neeson egyedül lenyom egy csecsen famíliát...

2015. jún. 30. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Fegyvetem nekem is van, kamera is mégsem vagyok "alvilági". Szerintem csak süketel. A családdal takarózik. Amiatt vannak a kapcsolatok, amiatt nem lehett az ami lenni szeretne...kislány, ez nem egy film. Ha valaki örököl is ilyen kapcsolatokat lezárhatja ha akarja. Azt meg megnézném mikor mondja meg a család egy önálló, felnőtt embernek mivel foglalkozhat és mivel nem.
2015. jún. 30. 09:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Van közös ismerősünk és utána jártam kicsit, valóban az akinek mondja magát. Ez tényleg nem film.
2015. jún. 30. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
A filmet az ilyen múltja utánanyúl baromságra értem. Kérdező ez még miníg nem magyarázza, hogy miért a család dönt helyette.
2015. jún. 30. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak nem 50Cent?
2015. jún. 30. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Mert nem akarták, hogy rendőrként a család barátait, "ügyfeleit" üldözze.
2015. jún. 30. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!