Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek vele?
Megismertem egy srácot, nagyon értelmes, aranyos, jófej. Tudom, hogy többet szeretne, de ő számomra nem az a típus, akivel komolyat el tudnék képzelni. Viszont kis kalandnak teljesen jó lenne, de azt nem szeretném hogy utána szenvedjen vagy ilyesmi és rámenjen a haveri viszony. Hiába laza kapcsolat, biztos hogy elkezdene kötődni, és ha pl néhány hónap múlva véget érne, megviselné. Nem szeretnék vele játszani, de azt is tudom, hogy ő így is benne lenne, hiába nem komoly, mert remélné hogy ez megváltozik bennem. Inkább kíméljem meg magamtól? Vagy hagyjam rá a döntést a konkrét tényekkel?
Én 21N, ő 20F
Na akkor tömören:
Megismertél egy srácot, akit az írásod alapján kapásból nem érdemelsz meg.
Eleve nem jósolsz semmi jót magatoknak, közlöd, hogy ki akarod használni.
Inkább kíméld meg őt, aztán keress valaki olyat, aki a te értelmi szintedhez való.
en akkor akarok ertelmes jofej aranyos pasival szexelni ha ossze akarok vele jonni
szerintem keress mast aki kulsore bejon es ennyi
ha kihasznalod az nem vezet jora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!