Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha van egy fiú aki megtetszene külsőleg de vannak az arcán sebhelyek attól még összejönnétek vele?
A sebhely az menő.
Kivéve a bőrproblémákból fakadóak. :D
Tony Montana :D
Amm szerintem menő :)
Nekem van jó pár sebhelyem. Van egy a szám felett, egy nagyobb a számtól balra, egy kisebb jobb oldalt a nyakamnál és van egy a "hajamban", vagyis a fejbőrömön, ahol sajnos nem is nő haj. Nem látszik, csak ha valaki felülről néz, láthatja, hogy ott kopasz vagyok. (Egyébként van még pár máshol is, de az a ruhától nem látszik; hiába, izgága gyerek voltam, no!)
Mégis volt most egy 2,5 éves kapcsolatom, és nem hinném, hogy a sebhelyek miatt ne néznének meg a lányok.
# 7: Haha, jót nevettem köszi.
"Heg a hajában" -kis fejsérülés után, ott nem nő haj.
Kérdező!
A lényeg, hogy gyöngéd, figyelmes, megértő, kedves legyen, akárki akármit mond, ez a lányoknak a szíve mélyén van, erre vágynak és a legfontosabb. És ha "belsőleg" tetszik és még másodlagosan külsőleg is, egy kis heg, itt-ott, no problem, olyan kalózos hogy még jó is. :)
Oliver Cromwell válasza:
Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!