Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha van egy fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha van egy fiú aki megtetszene külsőleg de vannak az arcán sebhelyek attól még összejönnétek vele?

Figyelt kérdés

2013. júl. 16. 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A sebhely az menő.

Kivéve a bőrproblémákból fakadóak. :D

2013. júl. 16. 09:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha megtetszik külsőleg, az még nem elég, hogy összejöjjek vele. :P A sebhely meg egyáltalán nem kizáró ok. :)
2013. júl. 16. 09:54
 3/12 anonim válasza:
Én szerintem a belső a legfontosabb!:) Persze a külső is számít csak a belső nagyobb értékben számít!:)
2013. júl. 16. 09:56
 4/12 anonim válasza:

Tony Montana :D

Amm szerintem menő :)

2013. júl. 16. 10:14
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. és mivan akkor ha van a hajában is egy heg??
2013. júl. 16. 10:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Heg a hajában? Bocs, de ezt nem igazán értem. Kopasz vagy, és sebhelyes a fejbőröd? Ha zavar, akkor növeszd meg egy picit a hajad, ennyi. :)
2013. júl. 16. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
a lányok a belsőre mennek!!!!
2013. júl. 16. 10:42
 8/12 anonim ***** válasza:
a sebhelyek szexik, sajnos sosem volt még olyan pasim akin látványosak lettek volna, pedig nekem eszméletlenül tetszik
2013. júl. 16. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem van jó pár sebhelyem. Van egy a szám felett, egy nagyobb a számtól balra, egy kisebb jobb oldalt a nyakamnál és van egy a "hajamban", vagyis a fejbőrömön, ahol sajnos nem is nő haj. Nem látszik, csak ha valaki felülről néz, láthatja, hogy ott kopasz vagyok. (Egyébként van még pár máshol is, de az a ruhától nem látszik; hiába, izgága gyerek voltam, no!)

Mégis volt most egy 2,5 éves kapcsolatom, és nem hinném, hogy a sebhelyek miatt ne néznének meg a lányok.

# 7: Haha, jót nevettem köszi.

2013. júl. 16. 12:23
 10/12 anonim ***** válasza:

"Heg a hajában" -kis fejsérülés után, ott nem nő haj.

Kérdező!

A lényeg, hogy gyöngéd, figyelmes, megértő, kedves legyen, akárki akármit mond, ez a lányoknak a szíve mélyén van, erre vágynak és a legfontosabb. És ha "belsőleg" tetszik és még másodlagosan külsőleg is, egy kis heg, itt-ott, no problem, olyan kalózos hogy még jó is. :)

Oliver Cromwell válasza:

Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!

2013. júl. 16. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!