Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben összejönnétek vele?
Lány szemszögéből: Vajon mit szeretne, tetszem neki? Mit szólnak majd a szüleim/barátaim/környezetem? Nem lesz belőle balhé? Stb... ?
Fiú szemszögéből: Öcsém, remélem legépelem...
Én csak olyannal jövök össze (és így is tettem mindig), akibe szerelmes vagyok. A szerelem pedig nem ismer határt, se korban, se távolságban. Ez nem olyan nagy korkülönbség, és a távolság is leküzdhető. De ahogy mondtam már, én csak olyannal jönnék össze, akivel szerelmesek vagyunk egymásba. Szóval inkább arra voksolnék, hogy találkozgassanak, ismerkedjenek még, és ha megvan a láng, akkor próbálkozzanak meg kapcsolattal.
20L
Szerintem gáz ha egy 25 éves pasas egy 16 éves lánnyal jár.
Erre mindketten rá fognak jönni,ha egy kicsit jobban megismerik egymást..teljesen más világban mozognak,más élet,más problémák,már értelmi,érzelmi fejlettség.
És még ott van a 170 km! Ezt nagyon nem kéne erőltetni.De ez legfőképp a pasi részéről kínos,mert neki ezt tudnia kéne.
Nekem a korkülönbséggel nem lenne bajom. Mindig is a +7 jött be. De persze ez is változó lehet. A szülők sem egyformán állnak a dologhoz. Nálam anno jó néven vették, hogy idősebb fiúval járok, azt mondták, hogy megbízhatóbb.
Viszont a távolság...az már egy picit húzós. Nem szeretném, ha távkapcsolatom lenne. Engem inkább ez bizonytalanítana el.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!