Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek vele? (többi lent)
Nemrég szakítottam a barátommal. Ő egy teljesen normális belsőjű, szerény srác volt. (Külsőre sosem jött be, de ez igazán nem számított nekem.)
Most randizgatok egy sráccal, aki az ellentétének tűnik elsőre. Külsőre vad, és nagydumás(nak néz ki). Azonban, ahogy jobban megismerem, tisztára szelid, és normális.
Viszont egy gáz van vele: oszt füvet (néha szív is, vagy ekizik). Ugyanakkor mindenki azt mondja, hogy ha lekötném a szabadidejét, akkor nem használná ezeket. Régóta tetszem neki, csak tiszteletben tartotta a barátomat. Dolgozik normálisan is(OKJ mellett), de mivel beteg az apukája (anyukája nincs), őt, és magát is el kell látnia, a lakását is fizetnie kell minden szolgáltatással. Ennek ellenére ő nagyon életvidám :) Az osztás részét a dolognak szerintem csak a pénz miatt csinálja. (2 állandó+ 1 alkalmi munkája van)
Én külsőre "trendi" vagyok elmondás alapján, belsőre viszont más, mint amit a külsőm mutat. Ez őt nagyon megfogta, viszonylag visszafogott is vagyok (tanulok, egyetemre mentem, versenytáncolok, nem cigizem, csak buliban iszom)
Ti mit csinálnátok a helyemben?
19L, 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!