Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok általában miért a titokzatos, alvilági figurákra buknak?
Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 12:28
1/9 anonim válasza:
mert az nekik nem unalmas mint 1 gyári melós azért
2/9 anonim válasza:
Miről beszélsz? Nekem egy nem kéne belőlük.
3/9 anonim válasza:
igen..ha meg velük is szórakozik majd akkor meg az lesz baj és ott bőgnek... :\
4/9 anonim válasza:
én csak a filmekben bírom a karakterük, de járni tuti eggyel se járnék. :D Egy átlagos okostojás, jófiú barátom van akit szeretek. :)
5/9 anonim válasza:
Általában az bukik ilyenekre akiknek nem adatott meg a lehetőség hogy fiatalabban átéljék milyen ez.
Pont mint ahogy az csinálja a legnagyobb cirkuszt akinek a legnyugodtabb volt otthon az élete.
Aki folyamatos ordibálásban nőtt fel az a csendes és a nyugalmat fogja értékelni és nem azt ha naponta jönnek oda a rossz arcú figurák.
6/9 anonim válasza:
Csinald Te is! Beszelj keveset, ne mondd meg hol voltal es hova mesz. Ne mondd el, hol dolgpzol. Oltozz rosszfiusan. Nekem rendes pasim van, de atoltoztettem rosszfiusrA. En vettem neki a cipoket, ruhakat. Egyszeruen jol nez ki. De meg Mindig rendes, egyutt eluNk. Nekem igy tetszik. Masoknak is, akiket meg leverek rola :) N
7/9 anonim válasza:
Keress rá arra, hogy "dark triad". Sok mindent elárul ezekről az alakokról.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem ezt a dark triad-ot. Miben különbözik a nárcisztikus személyiségzavartól?
2015. máj. 30. 00:37
9/9 anonim válasza:
Nem tudom mi ez, de valami olyasmi lehet ahol a nárcizmus, a machiavellizmus és pszichopátia egyesül. Magyarul egy rideg, önimádó személy, aki másokat használ fel céljai eléréséhez, könnyedén befolyásolja az őt körülvevőket. Viszont érzéketlenek, kevés empátia van bennük, nehezen olvasnak mások érzelmeiből. Állítólag én is ilyen vagyok, legalábbis ezt kaptam vissza mindig a környezetemtől. Kiskoromban kiközösítettek általában, kizártak a közösségből, ezért én élveztem becsapni, megvezetni a többieket és röhögtem rajtuk. Már nem űzöm ezt, manapság egyszerűen elzárkózom a többi embertől és csupán néhány emberre támaszkodom. Csendes vagyok, antiszociális és rossz beszélgető partner, valamint piszkos érdekember és önimádó, maximalista, tökéletességre törekvő. Szeretem a nőket érzelmileg zsarolni, de általában jó páran odavannak értem, tehát a partnerek váltogatása nem jelentene gondot. Én azt mondom, hogy kerüld el az ilyeneket, mint én, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!