Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti összejönnétek olyan pasival, aki utál enni?
Figyelt kérdés
Tényleg nem szeretek, egyszerűen van 2-3 olyan kaja, amit ha megeszek egy étteremben jó drágán az ízlik, de semmiből nem szeretek sokat enni, sőt... Általában 1 szelet hús és 2-3 kanál köret nekem már olyan szinten sok ebédre, hogy gyakran azt is meghagyom, mivel már émelygek a telítettségtől és néha elfog a hányinger érzet. Meg néha eszek levest, ha ízlik. Mivel emellett kondizok is, így arra sajnos nincs pozitív hatással, de nem tudok ellene mit tenni. Sosem értettem azokat az embereket, akiknek önmérsékletet kell tanúsítaniuk az evésben. Bizonyos ételek szagától meg szó szerint rosszul vagyok.2017. aug. 13. 16:20
11/13 anonim válasza:
Nekem nem kell olyan pasi, aki mellett egy szendvicset nem tudok megenni, mert fintorogva öklendezik mellettem.
12/13 anonim válasza:
Sose bírtam az ételben turkáló embereket. Összehozott a sors egy válogatós istencsapásával, de amúgy meg egy tündér, úgyhogy elnézem neki. De az ilyen szintű kattanás nem normális. Két-három étel, azt' csuma? Nagyjából pszichiátriai eset..
13/13 anonim válasza:
hát ez már nem normális, úgyhogy azt akarnám hogy menjen el orvoshoz. alultápláltnak lenni ugyanolyan rossz, mint dagadéknak lenni.
aztán függne attól is, hogy tud-e viselkedni. ha nyavalyogna, hogy "fúúúj de büdös", "fúúúj de rossz", hisztizne az asztalnál, akkor azt nem bírnám elviselni.
ha csak csendben ülne és nem enne, akkor oké. "oké".
de mondom, ez nem normális, úgyhogy ha nem tenne ellene, akkor lehet nem jönnék vele össze. a vékonyság nem zavar, a barátom is vékony, de nem alultáplált, egészséges kinézete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!