Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek, feleségül vennétek egy vegetáriánus nőt?
Attol hogy o nem eszik hust meg siman.
De ha nem is foz, az azt jelenti hogy csak magara gondol, ram nem, szoval akkor nem.
Tehat egy normalis vega csajjal aki nem akarja ram is rameroltetni a vegasagat minden tovabbi nelkul. En tiszteletben tartom hogy o nem eszik hust, amig o is tiszteletben tartja hogy en meg igen.
Én ovis korom óta nem eszem húst (sajnos). És nem azért, mert jaj, szegény állatok,hanem egyszerűen nem bírja a gyomrom befogadni.
Ugye az óvodában mindent meg kellett enni és sokszor volt rosszul elkészítve a hús, én meg mindig kihánytam. Szerintem ez inkább lelki eredetű, rá van állva az agyam, hogy nem ízlik. És hiába kóstolom meg, egyszerűen nem marad meg bennem.
Jó ég, eszemben sincs áttéríteni senkit, hogy ne egyen húst.Ugyanúgy főznék a férjemnek hús ételeket, ez nem kérdés. Max kikotrom belőle, amikor eszem. Inkább azon vagyok, megszeressem, de nem megy:(
"De ha nem is foz, az azt jelenti hogy csak magara gondol, ram nem, szoval akkor nem."
Ha te elvárod, hogy a pitsádat kinyalják, az azt jelenti, hogy csak magadra gondolsz, rá nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!