Férfiak! Összejönnétek egy olyan nővel, akinek semmi keresete, magasabb végzettsége nincs?
25 éves,a családjával él együtt,az érettségit (elmondása szerint)önhibáján kívül nem tudta befejezni,csak szakmunkás,szakács végzettsége van,de azt nem szereti,utál főzni,az édesanyjával,és a testvérével él együtt,tulajdonképp ők tartják el
Egy kis plusz pénzt úgy szokott keresni,hogy néha rokonok gyermekeire felügyel,de olyan jellegű munkát,mint pl gyári munka,gyorséttermi munka,takarítás,konyhai kisegítés,el sem vállalna,ezt világosan megmondta
Nincsenek ambíciói,nem akarja magát tovább képezni....stb
az én párom biztos nem :D
ő elvárja hogy egy nő legyen ambiciózus és tartsa el magát.
Nem.
Önhibáján kívül nincs érettségije 25 évesen? Ráadásul kijelenti, hogy milyen munkákat nem vállalna el. Röhej.
Az ilyenek szoktak "véletlenül" teherbe esni.
Nem.
Furdal a kiváncsíság, hogy 25 évesen az - érettségit (elmondása szerint)önhibáján kívül nem tudta befejezni - pontosan mit takar?
Ugyan én nő vagyok, de szerintem se férfibe, sem nőben nem jó, ha valaki ennyire nem tesz semmit a saját jövőjéért, semmi ambíció nincs benne.
A férjem rokona ilyen, ő már 33 éves, az anyja nyugdíjából élnek ketten, életében nem dolgozott még, max. 1-2 óra gyerekfelügyelet a szomszédban. Nem életrevaló. Mondjuk neki van legalább egy teológia diplomája, de önéletrajzot még életében nem írt.
Azzal nincs baj, hogy "csak" szakmunkás.
DE az mi, hogy nincs érettségije? Estin is el lehet végezni! 25 éves!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!