Összejönnétek olyan férfival, aki miattatok szakított a barátnőjével?
Persze.
Miért ne jönnék össze?
Elhagyta a volt barátnőjét, akkor meg? Nem szeretőt csinál belőlem, hanem engem választott.
Határozottan nem.
Ha már kiábrándult a párkapcsolatból, akkor csak "kényelemből" maradt benne, miért nem lépett ki előtte(m)? (ha nincs ló jó a szamár elv alapján? vagy éppen legyen mellette mindig valaki, és lényegtelen hogy ki? vagy legyen mindig egy luk amit használhat? ) Mi lesz akkor ha találkozik egy másik csajjal, akkor velem is így fog bánni?
Nem tennék tönkre semmilyen kapcsolatot... még a végén én kapnám meg 20 év múlva, hogy miattam lépett ki egy olyan kapcsolatból ami....bla bla bla....
Az ilyen pasi számomra töketlen :) (lehet lepontozni)
Bár annak örülök hogy vannak itt kivételek :) akiknek összejött...
Talán azért nem lép ki valaki a kapcsolatából, mert nem érzett még soha igazi szerelmet, csak mikor a kérdezőt megismerte. Létezik ilyen is.
Ez pedig, hogy akkor majd más miatt engem hagy el...baromság. Ha ez az elv igaz lenne, mindenki a gyerekkori első szerelmével lenne együtt.
Én is megtettem, 8 éve vagyunk együtt és van egy közös gyerekünk. Sosem bántam meg és nem érzem úgy, hogy ezt bármikor is fel fogom hánytorgatni a férjemnek, hiszen az előző kapcsolat már nélküle is haldoklott, ő csak felnyitotta a szemem, hogy lehetne máshogy is együtt lenni valakivel!
Azt én is oltári nagy hülyeségnek tartom, hogy ha valaki egyszer megteszi, akkor az már törvényszerűen meg fogja tenni legközelebb is. Akkor igen, ha még mindig nem a megfelelő emberrel került össze, de egyszer csak mindenki rájön, hogy egyik sem jobb a másiknál (legalább is mindegyiknek van valami gyíkja, csak kérdés, hogy melyiket tudjuk jobban elviselni :D .
Ha miattam szakított, akkor már nyilván ott tart a mi kapcsolatunk is, hogy történt valami.
Mert ugyebár olyan nincs, hogy van egy srác, akit még nem is ismerek, majd egy napon odalép hozzám, hogy "szia, miattad szakítottam a barátnőmmel, összejövünk?"
Szóval ez nyilván nem így megy.
Volt egy rossz kapcsolatom, aminek már csak napok, hetek voltak hátra és a páromnak szintúgy.
Pont aznap, mikor közelebb kerültünk egymáshoz és rájöttünk, hogy érzünk egymás iránt valamit, az exem szakított. Idő kérdése volt az egész.
Majd a párom is szakított a barátnőjével pár napra rá. Nem csak miattam, hiszen eleve rossz volt már a dolog, de azért én is közrejátszottam és végülis miattam kicsit felgyorsult a helyzet.(értsd, nem egy hónapih húzzák még, hanem gyorsan lezárja, hogy velem legyen, akivel boldogságra van kilátása)
Nem hinném, hogy ettől a pasi töketlen lenne, vagy úgy gondolkozna, ha ló nincs szamár is jó. Épp ellenkezőleg.
És azt se gondolom, hogy ez akkor szörnyű bűn.
Nem egymásnak tettük tönkre a kapcsolatot, befurakodva a másik életébe, hanem megmentettük egymást a vergődő kapcsolatinkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!