Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Összejönnétek egy...

Férfiak! Összejönnétek egy olyan nővel, akinek semmi keresete, magasabb végzettsége nincs?

Figyelt kérdés

25 éves,a családjával él együtt,az érettségit (elmondása szerint)önhibáján kívül nem tudta befejezni,csak szakmunkás,szakács végzettsége van,de azt nem szereti,utál főzni,az édesanyjával,és a testvérével él együtt,tulajdonképp ők tartják el

Egy kis plusz pénzt úgy szokott keresni,hogy néha rokonok gyermekeire felügyel,de olyan jellegű munkát,mint pl gyári munka,gyorséttermi munka,takarítás,konyhai kisegítés,el sem vállalna,ezt világosan megmondta

Nincsenek ambíciói,nem akarja magát tovább képezni....stb

2013. szept. 4. 13:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Jamie Olliver is 'csak' szakács többet ér mint egy érettségi
2013. szept. 4. 20:04
 32/36 anonim ***** válasza:
Mért vagy ilyen harcias kérdező ne agyalj hanem szakits, nem értem mi az amin pörögsz.
2013. szept. 4. 20:08
 33/36 A kérdező kommentje:

nem értem mi az amin pörögsz.

nem is neked kell érteni,de a kérdést igazán elolvashatnád még 1x,mert nem a szakács végzettségén van a hangsúly.....

2013. szept. 4. 21:24
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
A végzettség és az ambíció egyáltalán nem fontos. Normális férfiak az ilyen nagyképű, karrierista nőktől undorodnak. A fontos a háziasság és hogy foglalkozzon a gyerekekkel.
2013. szept. 5. 04:56
 35/36 anonim ***** válasza:
59%

A végzettség tényleg nem,de az ambició igenis fontos.

Mégis mit kezdenék egy olyan nővel,akinek nincsenek ambíciói,elég neki ha otthon van,megfőz,ellátja a gyerekeket? Jól keresek,de annyira nem jól,hogy egy fizetésből amellett hogy eltartok egy nőt és 1-2 gyereket,még haladni is tudjunk.Ambiciózus feleségem van,szereti a munkáját,ketten keresünk annyit,hogy sokmindent megengedhetünk magunknak amit egy fizetésből nem tudnánk.Az már csak plussz hogy szeret főzni is,gyereket pedig együtt nevelünk,háztartást együtt vezetünk.

Férfitársaim 80%-ának nevében szerintem mondhatom,hogy nem akarna normális férfi maga mellé olyan nőt,aki egész nap csak henyél.

2013. szept. 5. 08:18
 36/36 Theodorik84 válasza:
Soha többé ilyen nőt...Exem ugyanilyen volt...Egész nap a gép előtt ült, persze megsértődött ha a szemére mertem vetni azt, hogy egész nap nem csinál semmit a háztartással. Nagyon sok veszekedés után végre hajlandó volt elmenni dolgozni, de nem tartott sokáig mert 1 hónappal a munkába állása után el is hagyott mert talált egy másik balekot akin élősködhet, melóból azonnal kilépett és ugyanúgy élte tovább az életét. Akkoriban nagyon megviselt a szakítás, viszont ma már inkább csak örülök annak, hogy megszabadultam egy piócától.
2013. szept. 5. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!