Ti összejönnétek olyan férfival/nővel?
Hát ha neked ez a fontos...
Manapság az tud valamit "felmutatni", aki másokon átgázol, törtet, behízelgi magát, összelopja a vagyonát. Inkább hozzámennék egy tisztességes munkáshoz, mint egy ilyen emberhez. A te szemléletedtől is borsódzik a hátam...
Bennem felmerül a kérdés, hogy ha nincs semmi látszata, akkor hova megy el a fizetése?
Hiszen a rezsin és az üzemanyagon kívül nincs más kiadása. Van esetleg félretett pénze? Gondolok itt esetleges káros szenvedélyekre (alkohol, játékgép).
"Manapság az tud valamit "felmutatni", aki másokon átgázol, törtet, behízelgi magát, összelopja a vagyonát."
Miért kell mindig általánosítani?
Annyira unalmas már.....
Én fel tudok mutatni valamit (saját lakás,saját autó),mégsem gázoltam át senkin,tanultam,mellette mindig is dolgoztam,(hálát adok)van egy elég jól fizető munkahelyem,nem nélkülözök,tisztességes munkával értem el azt,amim van.....
Ha neked ez szamit feluletes ember vagy.
Miert fontos valamit felmutatni?
lehet o nem tartja fontosnak ezeket a dolgokat.
szem szerint en sem szeretem a ferjem meg ha egy alsoban jott hozzam lakni akkor is.
A mult lezarva a jovo nyitva a kozos jovo ebbol indulj ki nem hogy milyen van hanem milyen ember.
Ez így kevés információ - nem tudjuk mire ment/megy el a pénze.
Lehet, hogy alacsonyabbak az igényei (jó neki a régi kocsi, szülői ház és bútor) és inkább magasabb életszínvonalon él/élt fizetéséhez képest, spórolás helyett.
Lehet, hogy a családjában a rászorulókra költött.
Lehet, hogy felelőtlenül elverte, szórta. Lehet káros szenvedély. Lehet, hogy képtelen beosztani.
Lehet, hogy volt valami rossz befektetése, amiben elúszott a megtakarítása.
Lehet ezek bármilyen kombinációja.
Engem nem zavarna (már ha vele egyidős lennék, mert még nem vagyok ez a korosztály). (A "semmilye" viszont már szakítóok lenne, bocs.)
Mire költi egyébként a keresetét, csak úgy gyűlik a bankban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!