4 évvel fiatalabb férfival összejönnétek? 20 éves.
még 21 éves fejjel is idétlennek tartok sok korombelit, nem hiszem h 24 évesen majd erre fogok bukni..
természetesen vannak kivételek nem mondom, de nagy általánosságot figyelembe véve a válaszom nem
Talán igen, attól függ, miről van szó.
Laza kapcsolatba például minden gond nélkül belevágnék, elvégre olyan mindegy, hány éves a másik, legyen felnőtt és kész.
A szuleimne bejott a korkulonbseg, apu 19 anyu 21 volt, igaz ez csak 2 ev....
Nekem is volt probalkozasom, de korabban 22 voltam amikor 18 eves fiuval alakult valami, nekem nem volt jo mert erzelmileg erettebb voltam a koromnal...
Az adott pasitol fugg, hgy osszejonnek- e csak a kora nem lenne akadaly...
Szerintem a 4 év kicsit sok, de nem mondhatom biztosra, ez nagyban függ a személyektől is.
A férjem 1 évvel fiatalabb nálam, én 18 ő 17 volt mikor összejöttünk. De őt annyira megdobálta az élet a gyerekkorában hogy hiába születésileg én vagyok az idősebb, amúgy ő jóval idősebb. remélem érted.Mást évekkel később nem megy át olyan mértékű dolgokon mint ő.Szóval nálunk szerintem még 4 év sem számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!